Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Do reszty: nie uzerajcie sie z Mushroomem. On czasem lubi sie poprzyczepiac. Taki juz jest :P

on jest po prostu złosliwy i tyle , wiec jak ktos sie do niego przyczepił to bardzo dobrze, , dostał za swoje

Milly93

bo ładna jestes

-- 05 lis 2013, 12:43 --

zreszta nie lubimy sie z grzybem za bardzo od poczatku, o czym wielu ludzi tu nie wie i zawsze sie przyczepi do mnie, gdyby miał klase to by sobie darował, ale facet jej nie ma po prostu , ludzie z klasa sie tak nie zachowuja to po prostu jest bardzo proste zachowanie, ja go nie tyknęłam pierwsza bo nie mam takich potrzeb, ale jak zacząl to sie rykoszetem odbiło na nim, z mojej strony to tyle w tej sytuacji ,po prostu uznałam,ze sytuacja troche wymaga wyjasnienia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14[nastepne co pomyślałam zaraz przyjdzie Candy i bedzie go bronic, on jest twoim partnerem, ale jest dorosły a ty go zawsze bronisz jak chłopca,

nie chce w to wchodzic, ale z toba w tym momencie w ogóle nie rozmawiałam, zawsze jak on sie w cos wmiesza , przychodzisz Ty, nie jesteś nim i teksty typu: nikt nie jest doskonały ,dosć mocno juz łagodza sytuacje i staja po jego stronie, łagodzisz sytuacje i go wyciagasz inteligentnie, ale on jest odrebna jednostka i twoja pomoc dorosłemu facetowi na pewno nie jest potrzeba , jest zaradny poradził by sobie poza tym to jednak tylko forum,

z mojej strony to tyle nie chce mi sie juz w temacie wiecej wypowiadac, jak znam Ciebie to pewnie cos odpiszesz bo nie wytrzymasz, ja out,

co do uzytkownika to później wyszło, ze ja mam racje i duzo ludzi mi pisało,ze sie na nim nie poznało z poczatku na pw, Ty oczywiście się wtraciłaś jak zawsze, moze masz misje by matkowac, ja nie mam, ale tamte Pw od wielu roznych uzytkownikow ,ze miałam racje sprawiło mi przyjemnosc mimo wszystko, poza tym był to jeden z bardziej nielubianych z czasem coraz bardziej uzytkowników forum i w końcu zlikwidował konto a wyciaganie rzeczy , dawno załatwionych tez jest bez sensu i niepotrzebnie jatrzy, ja bym tego nie zrobiła,ale to ja,

poza tym jak Twój ulubieniec Marshall odszedł z forum dużo ludzi sie cieszyło, zreszta wtedy tez sie wtrącałas do cudzych kłotni, gdzie nikt cie nie prosił, na trzeciego,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tahela, pije sobie kawe przegladajac forum i trafilam na Twoj post. Nie bronie go bo niby po co? Wtracilabym sie tak samo gdyby dotyczylo to kogos innego bo nie lubie jak sie rzucasz na ludzi.

Zwracam tylko uwage na fakt ze konfliktowa jestes i byly juz przypadki kiedy uczepialas sie jakiegos forumowicza i jezdzilas po nim.Rozumiem miec inne zdanie na jakis temat,kazdy ma do niego prawo ale trzeba to umiec przyjac na klate. Nie zgadzalam sie z Toba w sprawie Marshalla ale przeciez nie stalas sie dla mnie wrogiem numer jeden i w innych tematach gadalysmy normalnie. Ty tak nie potrafisz. Kto sie z Toba nie zgadza bedzie zjezdzany w kazdym temacie i w kazdej dyskusji bez wzgledu na to czy ma racje czy nie.

, jak znam Ciebie to pewnie cos odpiszesz bo nie wytrzymasz, ja out,

A dlaczego mialabym nie odpisac na post skierowany do mnie? :shock: W kazdym razie takie jest moje zdanie i powiedzialam juz wszystko co mialam do powiedzenia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi