Skocz do zawartości
Nerwica.com

Cześć

ankietka.psych

Rekomendowane odpowiedzi

Mam na imię Ania i jestem tu, żeby prosić Was o pomoc w pewnej kwestii. Uważam, że rozwiązywać problemy można jedynie wtedy, gdy dogłębnie poznaliśmy ich przyczynę. Doskonale wiem, że nie wszyscy z Was uważają, że psychologia może znaleźć rozwiązania Waszych problemów i czasami trudno jest je znaleźć. Ale warto szukać, prawda? Dlatego też ja postanowiłam szukać odpowiedzi, a Wy możecie mi w tym pomóc. Wystarczy tylko wypełnić ankietkę, która pomoże mi lepiej zrozumieć niektóre aspekty osobowości młotych ludzi z różnego rodzaju problemami. Wyniki posłużą mi do przygotowania raportu (jak będzie gotowy to na pewno zamieszcze tu wnioski z niego) i do dalszej pracy naukowej. W szczególności bardzo proszę o udział w badaniu ludzi, którzy mają problem z autoagresją (np. samookaleczanie), ale również osoby, które nie mają takich problemów (te osoby stworzą grupę kontrolną)

Ankieta jest całkowicie anonimowa, żeby zapewnić Wam jak największy konfort założyłam skrzynkę z której możecie pobrać i wysyłać wypełnione ankiety. Adres to: hasło: Kwestionariusz (na skrzynce jest wiadomość z załączoną ankietą)

Wypełnione ankiety wysyłąjcie prosze na adres

Z góry bardzo bardzo dziękuję Wam za pomoc

W razie wątpliwości pytajcie

Czekam

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi