Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

cukinia jest cudowna, tania i niesamowicie pyszna, w dodatku można z niej robić tak duuużo rzeczy!

ja sama odkryłam ją na nowo jakieś 2 lata temu, bo w dzieciństwie jedliśmy tylko w formie krażków panierowanych, smażonych na głębokim tłuszczu i szybko się to znudziło

a teraz jem różnie i bardzo lubię :)

polecam faszerowaną http://ushiilandia.blogspot.com/2010/07/jeszcze-o-artykule-o-mnie-i-ogolny.html#faszerowana_cukinia ! (bez pieczarek robiłam, jest super)

a tarta z cukinią... mmmmmm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rella, ja tez uwielbiam cukinie faszerowaną :) nie wiem jaki link wkleilas o nie chce mi sie otworzyc;)

Ja robie farsz z miesa mielonego plus dodatki (cebula, kukurydza, pieczarki, pomidory, fasola czerwona, papryka)a na gore mozarella albo ser zolty + sos tzatziki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siedząc na forowej warcie,człowiek myśli uparcie,co lepsze..

Dupa

czy żarcie.

Dobra jest dupa

Lepsze żarcie.

Lecz prze*ebane siedzieć na warcie ._.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Artemizja, spróbuje kiedyś dokonać takowych modyfikacji.

-- 16 wrz 2014, 17:36 --

Aranjani, Wypraszam sobie,ja nie mam możliwości wypożyczenia kowala coby jego głową schabowe rozbijać.

:pirate::mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.