Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Witam i zarazem żegnam , dziś drugi dzień w nowej pracy , wczoraj byłam w Wołoszynie (gdziekolwiek to jest) :roll: po drodze od łodzi do wołoszczyna spotkałam : 5 kotów , 4 cmentarze , 2 wypadki , 6 gniazd bocianów i jedną tirówkę , wiec przygód było dużo :)

miłego dniaaaaa wszystkim

162 cm ironii i cynizmu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i Asuu, i czemu przewracasz gałkami mangowa szatanistko konsumująca pizze :mrgreen:

kupmitrumne, choć droga nudna nie była

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Asuu, spoczywa w odmętach mej pamięci "planned to watch"

Coś ostatnio mangozjebstwo marnie mi idzie,ani 1 epa od niedzieli,niczego :roll::mrgreen:

Ale weź tu pan oglądaj jak ci mózg funduje natrętne wizje samobójcze przez włożenie do gęby piły mechanicznej :roll: (dafuq?)

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Asuu, nie mam średniej : D,zależy od anime,jak jest dobre to potrafię na 1 raz obejrzeć 13 epów,jeśli anime średnie po 2-3 na dobe.

gdybym miał ująć średnią ~8 epów dziennie,ale to bardzooo ogólna liczba.

za dużo zależności :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Asuu, sad story : D

ewentualnie wejdź sobie na mojego mala,przedziel liczbę wszystkich anime (odcinków) czas łączny jest podany na dole listy,przedziel przez 6 lat,wyjdzie ci :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Asuu, teoretycznie to ludzie,tylko inaczej sie patrzy na rzeczywistość.

zależy od zaawansowania mangozjebaństwa :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.