Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Svafa, Mara_, co tam u Was laski? :D

-- 11 paź 2012, 19:51 --

wykończony, o, jadowity :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poinformowany, ile podgrzewaczy! Też je lubie :D Ale nie zużywam aż tyle :shock:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W nawiązaniu do postu Maru zachęcam Ją i wszystkich do wypalania podgrzewaczy co daję w jesienne długie wieczory poczucie przytulnego ogniska domowego. 8)

A oto mój arsenał z tygodnia :mrgreen:

One się u Ciebie non stop palą? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rozgrzałam się kąpielą i wciągnęłąm skarpety ciepłe na nogi, tez lubię podgrzewacze ;) najlepiej w fajnych świecznikach albo w kominku zapachowym :105:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Mi dość sporo idzie , jednego wieczoru ok 20-30 , cały efekt polega na tym ,że odpoczywam , można się zrelaksować naprawdę do tego jakieś kadzidełko itp. same świeczki są zapachowe same doskolane wiecie miłe Panie że faceci są nie normalni.

-- 11 paź 2012, 21:07 --

Makabra, Tak palą się cały czas nawet w tej chwili , gasną koło północy :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mara_, ja niedługo bede mieszkac tez w poblizu tej dzielnicy ;)Makabra, ah czyli on juz wie ze Ci sie podoba hehe to zmienia postac rzeczy ;P

Snejana, cos się stało ze tak sie czujesz? Ja juz dawno nie biegałam przez pogode niestety bo boje sie o moje gardło - co tylko troszke sie ochłodzi to zaraz angina:( a tesknie za tym i brakuje mi tego kazdego dnia ehhh:(

Slowa zlewaja sie w falszywy ton gdy nadwrazliwosc jest jak bilet w jedna strone stad... Musze leczyc sie na bol i strach.

Ja tancze a niebo gra!!! :-D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.