Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

jak tam spędzacie wieczór? ja oglądam mój serial na wspólnej :P , o 22 następny przyjaciółki , za chwilę pędzę do łazienki zrobię ciepłą kąpiel w pianie, czytam artykuł w zwierciadle i taka rozmarzona dziś jestem dziwnie :105:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wykończony, olanzapina ale wygodna rozpuszcza się w ustach

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurcze o wiele łatwiej byloby popisac tak sobie na gg np hehe:P jejku jak ja dawno tego nie robiłam

Slowa zlewaja sie w falszywy ton gdy nadwrazliwosc jest jak bilet w jedna strone stad... Musze leczyc sie na bol i strach.

Ja tancze a niebo gra!!! :-D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, bardzo mi się podoba, co tydzień czekam na nowy odcinek :yeah:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poinformowany, ale czy ktoś twierdzi, ze tylko kobiety trzymają w garsci ognisko domowe?? ;)

Slowa zlewaja sie w falszywy ton gdy nadwrazliwosc jest jak bilet w jedna strone stad... Musze leczyc sie na bol i strach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wykończony, czy wenla to nie wiem, biorę klasyczną

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, no to faktycznie bardzo młodziutka jesteś:) to wszystko jeszcze przed Tobą kochana:)

By to on zaatakował;) Twoim zadaniem moze byc tylko zwrócenie jego uwagi na Ciebie by to on jesli mu sie spodobasz walczył o Ciebie;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Razorbladerka_, też bym sobie pobiegała :105: ale jakaś taka wyzzuta dzisiaj jestem xD

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.