Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

luk_dig, no właśnie nie mam czasu/chęci na niego ostatnio :D

wykończony, to chyba nie wystarczy, jak na mnie xD

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wykończony jaki słodki pajączek :105:

luk_dig, aaa dziękuję, tak mnie podbudowałeś, że chyba zaraz poszukam nowych zdjęć :yeah::mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mara_, Goran jest fajny. Lubię taki rodzaj muzyki, a w szczególności uwielbiam Kapele ze Wsi Warszawa.

Snejana, twój blog budzi u mnie nostalgie za czasami minionymi. Na fajny pomysł wpadłaś z tym blogiem.

"nerwice upaństwowić moderacje wypierdolić"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, właśnie też bardzo lubię takie klimaty :) W sumie to za wiele nie robię, bo tylko rebloguję czyjeś zdjęcia :D ale wyszukiwanie i przeglądanie ich nastraja bardzo pozytywnie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poinformowany, całkiem niezłe, dziękuję :) A Twoje?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Cieszę się bardzo ,ze u Ciebie pozytywanie . :great: U Mnie fatalnie i chyba postanowię zrobić coś z Sobą , nie wiem w którą stronę to mnie wszystko zabiera....

Svafa, Fajną masz pracę , że Tobie nie koliduje z pisaniem na forum..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mara_, ja się bawię już jakieś 1,5 roku, z przerwami. Zawsze do tego wracam :D

Muzyczny? o jakimś zespole np.?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie antydepresyjne zmniejszają ilość leukocytów i mam katar przez to.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.