Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, my sie licytujemy kto jest bardziej beznadziejny? :D bo takie

mam wrażenie,jedno przekonuje drugie że jest gorsze od niego .Uda mi sie?spaść byle nie ze szczytu bo zaboli :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Svafa, Na to wygląda :D ale ja mogę się licytować do upadłego dopóki nie udowodnię , że jestem gorszy :twisted: ze szczytu nie spadniesz , a jeśli tak to na chwilę żeby odwiedzić mnie tam na dnie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Svafa, całkiem klawo, zrobiłam porządki w szafie :mrgreen: a Tobie?

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, i co Ty bez siostry poczniesz? chwile mnie nie było, a Ciebie już aresztowała policja.

W ogóle, co ze Strakiem? Brakuje mi szowinistycznych docinków.

Svafa, ja już wyczerpałam na dzisiaj bateria... jutro będzie nowy dzień :mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Svafa, narazie ;)

Tomcio Nerwica, po pierwsze: NIE, nie zmienię awataru xD po drugie: ja nie muszę mieć racji... prawo jazdy wystaczy xD

luk_dig, hej, co Cię tak wyprowadziło z równowagi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, chrzanić szefa! oblac kwasem, uderzyć młodkiem i poprawić z laczka! xD

Dziękuję :mrgreen: Ty to umiesz docenić ładny awatar, nie to co niektórzy :roll: To Hiszpanka, Sara Carbonero, jestem fanką jej urody :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, no czuję się z tym prawkiem jak płatny morderca :roll:

Ale tamten awatar był czarno-biały, smutnawy taki, a mnie ostatnio kolory kręcą :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

frustrated, siema :D

-- 07 sie 2012, 21:14 --

jakaś siksa

W ogóle kto Cię takiego słownictwa nauczył młody człowieku ?!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, To dobrze , że tak sie czujesz bo tak jest :roll: za benzynę mogę zapłacić ale kaucji już nie wpłacę gdy coś się stanie :roll::P

Jak chcesz kolorów to włącz sobie Animal Planet a poprzedni avatar zostaw w spokoju ;):mrgreen:

frustrated, Siema , jak leci ? ;)

-- 07 sie 2012, 22:17 --

W ogóle kto Cię takiego słownictwa nauczył młody człowieku ?!

Siost... sam się nauczyłem :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, niee.. na animal planet są robole... wystaczająco mi ich przez okno wpada :evil: Jakby mi brat umiał ubarwić życie to bym nie potrzebowała, ale brat zwykły recydywista :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.