Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

wyczuwam romanse :<...

co? jakie? gdzie? a one śmierdzą jakoś charakterystycznie? :D

-- 25 cze 2012, 20:47 --

luk_dig, oo to muszę się zebrać w sobie i go w końcu zobaczyć póki nie mam 21 lat, bo potem to już nie będzie taka frajda bez łamania zasad ;)

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stark, aaa no w sumie rzeczywiście, Tomasz się zapomniał, że jest Sherlockiem a nie Don Juanem :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Villain, ;) supcio, zmęczona..? u mnie pada cały dzień...

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, o czyżbym zmieniła rangę? juz nie kucharka tylk siostra? no nie wiem, co lepsze, popaprancu :D

nie wypale całej paczkil, tylko dwie :P

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, brutalny, to jest pirania 3d :P , a "Nieodwracalne"(od 21 lat) jest szokujący, obleśny, okrutny. Ja osobiście lubię ten film

Mam ale nie potrafię się psychicznie zebrać na ten film. Bynajmniej (niestety) wiem czego się moge spodziewać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stark, nie moja wina, ze on mi przygaduje :evil: Zresztą Ty też :P

Villain, my za młode na to! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Villain, my za młode na to!

Chodzi o dojrzałość psychiczną, punkt odniesienia. Tak samo jak nie powinien oglądać tego epileptyk tak samo jak i dorosła osoba w wieku lat trzydziestu jeśli jest podatna na wpływ. Ten film może pomieszać w postrzeganiu troszku z tego co rozgarnęłam.

-- 25 cze 2012, 21:32 --

luk_dig, pewnie nie obejrzę przez najbliższe kilka lat. ;)

Musze się najpierw ogarnąć a potem mózgo.je.by. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Villain, nie no żartowałam, ja w wieku 12 lat oglądalam Requiem dla snu i inne badziestwa. Jasne, ze chodzi o dojrzałość psychiczną, tylko wtedy wydawało mi się, że jestem dojrzała i to zrozumiem, ale jednak trochę się myliłam, bo teraz odbieram filmy tego rodzaju zupełnie inaczej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, ano właśnie.

Czasami nie potrafimy przeliczyć jasno sił na zamiary. Ale właśnie na tym polega życie, na podejmowaniu dzikich prób.

Ale dziśiaj piep.rze, jak za bardzo to walnijcie. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, Jasne, że siostrą popaprańcem, bracie popaprańcu :D

-- 25 cze 2012, 21:43 --

Villain, Ty pieprysz? To ja dzisiaj zostałam blacharą, na dodatek sprzedaną szejkom :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, też bym chciała ... codziennie oglądać nowy film, czytać książki, ale ostatnio mam straszny zastój... Planuję oglądać "Badlands" z Martinem Sheen uwielbiam filmy w tym klimacie i tego aktora, ale nie mogę sie zebrać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.