Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

LATEK50, witaj

ALe Wy dużo piszecie, na chwile odejść od komputera a tu już tyle postów :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

muszę iść naskrobać ziemniaków na obiad i posprzątać... kto mnie wygoni? :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michuj, niezle się dorabia :shock:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michuj, jak będziesz w Krakowie to przejdź się po klubach może ją znajdziesz :o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michuj, :mrgreen::mrgreen:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pinda, Dla ciebie też mam misia , proszę misio.gif

LATEK50, Po lesie chodził taki to go przygarnąłem i teraz na spacery chodzę z nim po Warszawie , dzięki temu poruszam się jak karetka , chodnik momentalnie robi się pusty :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej wszystkim ponownie :D

-- 25 cze 2012, 18:41 --

pinda, a mnie wczoraj Tomcio Nerwica, nie chciał dać misia żebym mu flaki wypruła :-|:mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.