Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Aranjani, Byłem,wszędzie.

A i tak nie umisz obcinać pazuruf psom i na dodatek wykorzystujesz poker fejsa jako mop do podłogi :C.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Jej reakcja na Ajax powiedziała mi wszytko kiedyś,gdy przypadkowo położyłem obok butelke :C

Sprawdzałem,na 100% tam niema D:

-- 20 wrz 2014, 13:53 --

Artemizja, tradycja mówi że jeżeli tłum chce igrzysk,dostaje chlebe z cytryno.

Przez zarządzenie zmiana nicka njemożliwa już,chyba że wyjątek...ftedy można wrócić do dawnego.

Kowalix i tak nie bedzie umioł go napisać zresztą.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Artemizja, Rozpędzona do setek,jak nie tysięcy płonąca skała,moc,potynga,pryndkość... i zderzenie,wykoorwienie krateru w ziemi,całkowita anihilacja,wyplewienie terenu do gołej ziemi,może być coś pikniejszego,niźli obserwacja i potem zagłada w wyniku stania na drodze takiego majestatu D: ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Artemizja, łopatorapia - pacjent otrzymuje regularne 40 ciosów w tył głowy zaostrzoną częścią łopaty,100% skuteczność lecznicza z wszystkich objawów chorób fizycznych jak i psychicznych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Artemizja, Nie dogodzi.

Benzyna w strzykawce,myślę że po wstrzyknięciu do krwiobiegu 50 ml benzyny raczej nie zwojuje już zbyt wiele D: ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, cześć Madzia ;) a wszystko jako tako bez zmian - stabilność też jest chyba dobrym znakiem. A co u Ciebie maleństwo nasze? Uwiodłaś już Jokerka?

Jutro mama wyjeżdża za granicę, smutam sobie :( Nie uwiodłam i raczej nie uwiodę, coś nam się rozmowy już nie kleją ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.