Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

mangiferaindica, to chyba i tak jesteś w lepszym nastroju niż ja. :mrgreen: Moje biedne, rozdwojone końcówki i uczulenie na szampon... :why:

Arhol, oczywiście. Zawsze można wymyśleć sobie gorszy problem. Niedługo będę w tym mistrzem. :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Midori, Bzdurne samopoczucie winy?

Ależ oczywiście!

Wojna w syrii - moja wina,wszak nie jestem na tyle dobry,by być dyplomatą który mógłby polecieć i rozwiązać ten kryzys bez przelewu krwi.

Moja wina,moje wina,go suicide.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arhol, nope, mój brat ma dzisiaj dzień dobroci i można z nim normalnie pogadać, więc korzystam z nadarzającej się okazji. :mrgreen:

Aranjani, mnie ostatnim razem fryzjerka zrypała, więc sama sobie już grzywki nie podcinam, bo mi schody wychodzą. :lol:

Co do obcinania pazurów piesełom, najlepszy papier ścierny. :P

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, tumblr_lzuuq2RrPS1ql141xo1_250.gif

Midori, O,w0w...

Z rodziną da się gadać : O ? Toś mnie zastrzeliła jak 40 000 pocisków z działka 25mm które poszły w taliba.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Midori, "hend-mejdowe" custom katany z Japonii bezpośrednio,jeśli dobrze kojarzę...ceny się zaczynają od 6000$ ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.