Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Mój odwłok proszę zostawić w spokoju , nikt do niego nie ma prawa się dobierać :nono:

A już szykowałem cyganów coby króla chuci porwali w czwartek (nafaszerowanego viagrą i środkami na chuć ) i potem podrzucili gdzie pod Łódź

What a shame :C

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te Kestrel nie chcę viagry bo podobno nic nie czuć, a zresztą niepotrzebna ;p szybki transport chętnie wezmę pod Łódź wprost pod drzwi kupmitrumne, no ale kurva nie z Cyganami, miej litość

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reiben, ok,bez niebieskich pastyl i cyganów.

W międzyczasie dla dobra ludzkości wkradne się do piwnicy i spale dla dobra ludzkości hobbiego.

kupmitrumne, masz załatwionego,problem solved.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nigdy nie ufaj surowemu mięsu.

zwłaszcza temu które chodzi,wygląda jak zielona protoplazma i tytułuje się włodzimierzem pierwszym żywomięsnym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.