Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Kestrel, wypasiona fura, Solaris. Godzina na baczność i czasem salta pod sufitem bo gość pod tobą właśnie wysiada.

No i oczywiście przez całą drogę głębokie przemyślenia na temat życia higienicznego rodaków... :mrgreen: .

Progressive, wystraszyłeś mnie tym stwierdzeniem, że te zeszyty szybko się czyta. Faktycznie. Teraz staram się dawkować przyjemność. Dwa tomy dziennie, nie więcej. A jak jest dalej chcica na pismo obrazkowe to szukam czegokolwiek na szybko w necie.

Btw, powoli w mojej naleśnikowej łepetynie dojrzewa pomysł, żeby zacząć się uczyć rysunku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, dla forumowczów do każdego projektu będzie kaaawaaa graaatisss...

blog_yw_4037091_6088035_tr_b1d6b223b541b13272b1487b37231e11_14_19_0.jpg

:mrgreen: .

Little Red Fox, za mną to już od jakiegoś czasu chodzi i ni hu hu nie mogę się na nic zdecydować :bezradny: .

-- 29 maja 2014, 17:55 --

Aranjani, świat realsów pochłonął nie na jakiś czas ;) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Little Red Fox, tatuaze <3 gdyby nie lek przed iglami... Chociaz dla mnie tatuaze najlepiej wygladaja na czarnoskorych osobach. Poza ewenementami które tatuuja sobie lodowego rożka na policzku :lol:

na_leśnik, ha, też kiedyś chcialem, ale brutalnie rzeczywistość sprowadziła mnie na ziemię. Troche prostych kresek na rysunku technicznym to już dla mnie spory wyczyn. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Little Red Fox, mówisz że o karku myślisz...

firefox_girl04.jpg

:mrgreen: .

Ja zawsze chciałem sobie walnąć na plecach takiego orła totemicznego jak ma Anthony Kiedis z RHCP, tylko przerobionego raczej na motyw celtycki nie indiański. Ale z moimi szerokimi barami to by raczej tylko kuropatwa się zmieściła... :bezradny:

-- 29 maja 2014, 18:04 --

Davin, bry :)

Progressive, ja już po raz enty mam taką zajawkę na naukę rysunku. Niestety poprzednie próby to też były niewypały.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.