Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

kupmitrumne, karki czasem przeniosą meble,a dresy czasami obiją jakiegoś talibana twistera który by chciał rozsadzić metro,co do niuń...dresy i karki nie muszą nikogo gwałcić.

Zaś politycy...oh well,założą komisję śledczą i zedrą $$$$$ czy PLN z nas,także...nawet odpady powyżej,mają jakieś tam minimalne + :pirate:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, kupmitrumne, Tak, tak, jasne, bo Wy tacy bystrzy, wrazliwi, wartościowi, glębocy (pewnie niczym ten odbyt Sashy Grey ? :D) ... :P Heh, i gdzie teraz jesteście ? - pozwolę sobie zapytać :D He ? ;) Zawsze mnie rozpierdala wyzywanie ludzi od tych przysłowiowych pustaków (bo niby jak definiować ową "pustość", czy tam "pełność" ?), przy jednoczesnym gloryfikowaniu tego domniemanego "bogactwa" swego wnętrza :P

"Volenti non fit iniuria."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Btw. W ogóle wkurwia mnie ta cała fuzja :P "Nocnych" to swego czasu się regularnie poczytywało, a teraz trzeba będzie się przebijać przez xx stron tego dziennego "krakania" :D

-- 14 mar 2014, 20:01 --

kupmitrumne, No ... przećpałem się tymi pożal się boże speedami i ... - i "musk" wypaliło :P Chciałem być jak ten Bradley Cooper w "Limitless" ... :D

"Volenti non fit iniuria."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No , szkoda , z jednej strony , że sa dwa watki w jednym , bo był jakiś sens gadania sobie po nocy w Darkach a teraz wszystko w jednym i nie ma takiego nocnego klimatu ..

Trochę Ci nie wyszło :bezradny: , ale słuchaj mi mózg też psychotropy przeżarły , bo właściwie nie wie jak mój mózg działa bez tego gówno

162 cm ironii i cynizmu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nihil6, Bystrość średnio,wrażliwość czy "wnętrze" (ach,to jelito grube,produkujące gówno o konsystencji granatu rozpryskowego)

poziom chujowo-średni (zależne od nastroju)

A gdzie jestem, w czarnej dupie oczywiście. D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nihil6, słuchaj , to że masz takie skojarzenia , nie świadczy od tego , że jesteś pojebany , uwierz mi się też wiele rzeczy kojarzy z sexem , ale pojebana to aż tak bardzo nie jestem , chyba się mieszczę w normie :lol:

-- 14 mar 2014, 20:14 --

Kestrel, Każdy z nas jest w czarnej dupie , inny w mniejszej , drudzy w większej :bezradny:

a ja chyba jestem za leniwa żeby to zmienić , chciałabym ale nie mam na to siły , potrzebuje wyjechać gdzieś żeby odpocząć psychicznie od wszystkiego , tylko nie mam gdzie

162 cm ironii i cynizmu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne,

potrzebuje wyjechać gdzieś żeby odpocząć psychicznie od wszystkiego , tylko nie mam gdzie

dzakarta-1.jpg

Dżakarta D: ?

Co do lenistwa,to też,ale myślę że w jakimś tam % strach również,przed niepowodzeniem,przed zmianami,nowościami.

Choć też zależy,jak definiować wyjście z dupy :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, co Ty , musiałabym rodzinę sprzedać żeby tam wyjechać :bezradny:

gdzieś do Poloni

no właśnie , strach , założenie że się nie powiedzie , masa jest takich rzeczy , a kończy się na pozostanie w tym samym miejscu , czyli ciąg dalszy czarnej dupy :lol:

162 cm ironii i cynizmu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.