Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

dream*, terapeutka robiła mi dziwne uwagi, ignorowała moje lęki np. mówiąc jej, że panicznie boję się śmierci i dostawałam potwornych ataków na pogrzebie babci, odpowiadała, że nie jestem dzieckiem umierającym na raka :shock: na jednej sesji skończyła przed czasem, bo stwierdziła że mnie wykończyła psychicznie, więc nie ma sensu dalsza rozmowa... można by wymieniać bez końca :roll:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dream*, terapeutka robiła mi dziwne uwagi, ignorowała moje lęki np. mówiąc jej, że panicznie boję się śmierci i dostawałam potwornych ataków na pogrzebie babci, odpowiadała, że nie jestem dzieckiem umierającym na raka :shock: na jednej sesji skończyła przed czasem, bo stwierdziła że mnie wykończyła psychicznie, więc nie ma sensu dalsza rozmowa... można by wymieniać bez końca :roll:

taka terapia to chyba bardziej szkodzi niż pomaga. :silence: mam nadzieję, że tym razem lepiej trafisz :)

"balansuję wciąż pomiędzy pragnieniami zupełnej samotności, by czytać i pracować, a tak wielką potrzebą ludzkich gestów i słów."

Sylvia Plath 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dream*, tym razem mam iść do faceta i się boję, bo będę musiała poruszać taką tematykę, że nie wiem czy nie lepiej rozmawiać o tym z kobietą, ale taką odmianę zaproponowała mi lekarka, więc wierzę, że wie co robi :D

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dream*, tym razem mam iść do faceta i się boję, bo będę musiała poruszać taką tematykę, że nie wiem czy nie lepiej rozmawiać o tym z kobietą, ale taką odmianę zaproponowała mi lekarka, więc wierzę, że wie co robi :D

no ciężej może być się otworzyć, ale może to pozwoli pokonać pewne bariery :) Tego Ci życzę :) Poza tym faceci zwykle są delikatniejsi i bardziej empatyczni dla kobiet niż inne kobiety :) Niestety.

"balansuję wciąż pomiędzy pragnieniami zupełnej samotności, by czytać i pracować, a tak wielką potrzebą ludzkich gestów i słów."

Sylvia Plath 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dream*, tamta babeczka miała nawet wyraz twarzy bardzo wrednej i złośliwej :lol:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ciężej może być się otworzyć, ale może to pozwoli pokonać pewne bariery :) Tego Ci życzę :) Poza tym faceci zwykle są delikatniejsi i bardziej empatyczni dla kobiet niż inne kobiety :) Niestety.

potwierdzam, faceci są dużo bardziej ostrożni i delikatni, zwłaszcza w trudnych tematach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rella, mam taką nadzieję, o ile ten facet nie okaże się starszym panem :pirate: bo z gadki o seksie będą nici :lol:

Edytowane przez Gość

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

comatom, z? :D

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aa.. ktoś ma zatyczki do uszu i coś na ból głowy? :roll:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.