Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Depakiniarz, Ale jako tako brak "gorszych" uboków,jak przybycie na wadze,wypadające włosy,"przyćpanie" (przymulenie) itd?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Depakiniarz, Ta,też mi to przepisał,kiedyś brałem już,przez miesiąc,ale efektów ubocznych nie było aż takich,teraz się zobaczy..

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pomoc rodziny...w kwestii zaburzeń równie dobrze mogę iść na drogę,wziąć kamień,nazwać go Jan, i wyjdzie na to samo,tak samo z rodziną w tych kwestiach.

Sam od siebie przez zaniedbania mam sporo nadprogramowych kg,kolejne 15-20 raczej mi się nie widzą D:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zlot wiedźm znów jak widzę...chyba trzeba będzie wybudować specjalną komórkę na latające miotły, i jakieś drakońskie stawki za parkowanie dać...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.