Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Davin, Przeca na czas czy akord to nie było :P

-- 07 gru 2013, 19:11 --

Marcin20.04, hej

Zdradź mi frasującą mnie rzecz,co u diabła na twoim avatarze jakichś wojskowych/bojówki robi ten biały tygrys?

Czy raczej przeklejony z innego zdjęcia :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

depresyjny15, Ja zaś nie wiem kim jesteś,ale witamy w naszych ześwirowanych progach.

Zdradź,cóż cię tak oświeciło :mrgreen: ?

Davin, powoooli :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdradź mi frasującą mnie rzecz,co u diabła na twoim avatarze jakichś wojskowych/bojówki robi ten biały tygrys?

Czy raczej przeklejony z innego zdjęcia :mrgreen:

Oddział na avatarze to Serbska Straż Ochotnicza zwana także Tygrysami Arkana, tak więc tygrys jest maskotką oddziału.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

depresyjny15, -ista jeżeli to ty i zaczniesz robić chlew to leci banan D:

Jeżeli nie,to nie mam pojęcia.

wieslawpas, to spoko

Marcin20.04, Ogarniam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, a Wy mnie nie mieliście czasem banować z automatu ? :P Ty Kastrel to coś za mało asertywny jesteś :D Konto od tak z dupy wzięte :P Ja tylko na chwilę. Sprawdzałem, czy moje ip nie figuruje jeszcze na czarnej liście ;)

BTW. Candy i Mushrooma ode mnie przeproś ;) Tamten randomowy hejt, to serio nic osobistego :P Byłem zalany alkoholem, przećpany morfiną, przepełniony "bólem dupy", a oni ... oni akurat się napatoczyli :D Chociaż Candy czasem mnie irytowała :P Zwyciężczyni plebiscytu w kategorii "nie wiem, ale się wypowiem" xD Do Mushrooma nic nie mam ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

depresyjny15, Wyżej postawieni tak zdecydowali,jeśli nie chlewisz,live in peace,jeśli hejty to wylotka D:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, ale że jak "wyżej postawieni" ? :P ONI już wiedzą ? :D

BTW. O czym rozmawia się w kuluarach ? :P Pewno macie swoiste tajne "podforum" moderatorskie, co nie ? ;)

Kestrel, Stary, ja się do tego nie nadaję, coby z Wami na tym forum bez łamania etykiety funkcjonować :D

W ogóle ostatnio wkurwia mnie to, że z racji rozkurwów degeneracyjnych mojego mózgu straciłem z 80% swojego intelektu i czuję się przygłupi jak nigdy dotąd :P Czujesz ten "ból dupy" ? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

depresyjny15, Czerwoni D:

Jeżeli ne dasz rady bez hejtu,to sorry :<.

Banan,mimo że większość cię lubi,to jednak :<

Co do alko i reszty - przejebane współczuję

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, Stary, to nawet nie o alko i narkotyki chodzi :P Nie wiem, jakieś neurodegeneracje i otępienia mnie pomimo tego dopadają :P W zasadzie to relatywnie niedużo ćpam i piję :D

Wiesz, kiedyś rozkurwy psychiczne, somatyczne, neurologiczne często równie silnie co i obecnie mi doskwierały, ale nigdy nie było takich deficytów intelektualnych ... Ku*wa, chyba się kończę :P

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość SmutnaTęcza

depresyjny15, jestem wściekła o różne rzeczy, nie tylko to.

silence_sadness, hej :papa:

Edytowane przez SmutnaTęcza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

silence_sadness, hello

Variable, hi

depresyjny15, Ale swoje to pewnie pod czachą ci już zrobiło..

-- 07 gru 2013, 20:18 --

depresyjny15, w innych miejscach miałeś waść układy :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.