Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Kestrel, miałam na myśli czy prowadzona jest jakaś ciekawa konwersacja, do której mogłabym się dołączyć.. Zawsze lepsze to niż nauka, do której się zabierał od ładnych, kilku godzin. :mrgreen:

"Na pewno czułeś kiedyś wielki strach
Że oto mija twój najlepszy czas
Bezradność zniosła cię na drugi plan
Czekanie sprawia, że gorzknieje cała słodycz w nas.."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

silence_sadness, A to nie wiem waćpanno,ni wim czy to ciekawa konwersacja

Co do nauki...moje podejście jest następujące

Książki

pustynia

odkurzacz - To ja tylko odkurzę ten cały piasek tutaj rozsypany i biorę się do nauki :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież to prawie wszędzie ceny są kosmiczne za coś lepszego od piwka i czystej, a jeszcze jak jakiś koncert albo impreza zorganizowana to jakąś dyszkę co najmniej za wstęp, a czasem też się wyjdzie na chwilę na powietrze i zapomni, że już się ma stempel gdzieś i płaci jeszcze raz :lol:

Aurora92, Ty się nawet nie zastanawiaj tylko przywdziewaj czarne szaty i gól bobra, tzn. w odwrotnej kolejności :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, :mrgreen::mrgreen: padłam.

Zajebiste podejście. :great: chyba muszę na takie się przerzucić. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

silence_sadness, Nie polecam jeśli zależy ci na karierze edukacyjnej,jeśli taktyka "jebał pies byle zdać - jak najbardziej"

:P

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, wczoraj cały dzień przewyłam bo mi "nie poszło" z nauką.. A dziś jakoś na wszystko mam wyje.. i nie przejmuję się tym..

Poza tym od jakiegoś czasu mam wrażenie,że uleciała ze mnie cała wiedzą, którą posiadałam.. Zero skupienia, agresja itp.. Faluję.. :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

silence_sadness, Miej wyjebane a będzie ci dane.

Albo choć wyrzutek sumienia nie będzie :pirate:

A tak,Tankowiec o nazwie "Wahania nastroju" i ciągły sztorm który mjota statkiem,wszyscy to kochają

Labilność emocjonalna for the win

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reiben, czemu bramkarz mialby cie wyjebac jesli zachowujesz sie normalnie? Wchodzisz na ostrej fazie, ale grzecznie i tyle.

Nie wiem, może widział ogień chuci w moich oczach i bał się, że będzie ciężej o zrobienie mu laski w klopie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.