Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Gość SmutnaTęcza
Chyba się poddaję... :(

co już po amorach? :shock:

Poddaję się na każdym polu. A jeśli o miłość chodzi - nikt mnie nie chce, trudno. Zostanę zakonnicą-ateistką.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, E no...ale ile butel ;_;...ogórasy a gorzoła,wyjdę na tym jak frajer kupujący złoto,a dostałbym wolfram

magnolia84, oj tam :mhm:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktos cos mowil o gorzale? Jak ja pijemy to zawsze kasa mi leci z kieszeni. Ostatnio chyba az 4 dychy poszly sie jebac przez gorzol :pirate: a to byly skladki w kilka osob ;d.

Nie narzekaj, potrafiłem w jeden tylko studencki czwartek wrócić 2 stówki lżejszy, jak pomyślę teraz to :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aurora92, zostań satanistyczną zakonnicą, potrzebujemy takich wolontariuszek, najlepiej gdyby oddawały się całe dla dobra naszej sekty :great:

-- 27 lis 2013, 23:17 --

Masked_Man, na driny, shoty wódki z red bullem, wściekłe psy, na jacka danielsa, kurde porażka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masked_Man, A cóż to jest 2 stówy na melanż, niektórzy zostawiają po tysiak, dwa w jedną noc. Dobry szampan, ogólnie barek, loża, co po niektórzy jakieś dziewczyny i hotel... wszystko kosztuje :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość SmutnaTęcza
Aurora92, zostań satanistyczną zakonnicą, potrzebujemy takich wolontariuszek, najlepiej gdyby oddawały się całe dla dobra naszej sekty :great:

No i teraz mam dylemat - nadal być czarownicą czy może zostać satanistyczną zakonnicą? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

silence_sadness, A zależy co waćpanna rozumie pod pojęciem "ciekawe" :P

-- 27 lis 2013, 22:26 --

Rebelia, Pozostaje mikrofalowe żarcie ;_;

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.