Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Licytacja kto jest większą ciamajdą <3

Tyrr, W twojej głowie,rzeczywistość jest pewnie bardziej obiektywna :pirate:

-- 06 lis 2013, 22:51 --

Śmiercionauta, osiągnięcia życiowe :<?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Śmiercionauta, przez 20 lat żywota jedyne co "osiągnąłem" to średnie wykształcenie w zaocznej szkole w której wystarczyło być,zdał by ją nawet pomidor przy odrobinie samozaparcia i obecności w szkole

Robote,utrzymanie,i całą resztę tylko dzięki rodzinie,poza tym jestem nędznym nołlajfem

czekam na kontrę :pirate:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czekam na kontrę :pirate:

Ale to lepiej w innym temacie bo tu tylko zaśmiecamy :roll: Zaraz zostaniemy tu sami bo nikt nie będzie się chciał wtrącić w nasz konkurs o to, kto jest największym życiowym przegranym na forum :D

edit: to już tyle godzin jest... :roll:

"Siadaj koło mnie,

to dla Ciebie jest ławka.

Posłuchaj, jak pięknie o miłości gada,

ten który miłości nigdy nie zazna"

:yeah::yeah::yeah::yeah::yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Do lekarza dupy sie nie chce ruszyć,to sie płaci gównianym nastrojem,zasłużone jak najbardziej :roll: .

A tobie życzę faktycznie by jak najdłużej dobrze było.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.