Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Marcin20.04, Ty na Wałęsie byłeś w kinie?

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sayace, no jasne ;)

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sayace, i jak Ci sie podoba to forum :?:

-- 06 paź 2013, 20:01 --

Marcin20.04, i jak wrażenia?

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poem, cześć

ja dziś miałam atak nerwicy..pierwszy od dawna...ale poradziłam sobie lepiej niż zwykle; poza tym niedziela minęła mi tak sobie-jedyny pozytyw- wypad na ciacho z przyjaciółką

Nie czekaj, aż będzie łatwiej, prościej, lepiej. Nie będzie.

Trudności będą zawsze. Ucz się być szczęśliwym tu i teraz.

Bo możesz nie zdążyć..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mhm, przeglądarkowa gra f2p, ja próbowałem pogrywać w Setters a później Anno, ale żadne mi się nie spodobało, za dużo siedzenia przy strategiach przeglądarkowych żeby coś ugrać, ale widzę, że to gra akcji więc może nie aż taki pochłaniacz czasu. Swoją drogą jestem po wrażeniem obecnej grafiki tych gier we flashu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.