Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Calineczka1990, odpowiem tak,mnie by przerażała wizja tego że nawet by ktoś chciał spędzić ze mną reszte życia,albo ileś tam lat :hide:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, he, he... no nawet środki czystości czasem są przeciwko mnie :P

Tak poza tym jestem niewyspana i wk...a od rana bez powodu. I jeszcze rozlałam sok pomidorowy na dywan :why:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, he, he... no nawet środki czystości czasem są przeciwko mnie :P

Tak poza tym jestem niewyspana i wk...a od rana bez powodu. I jeszcze rozlałam sok pomidorowy na dywan :why:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bianka78, też miałem "skurwiały poranek bez powodu"

Więc wiem jak to jest :P

To co z sokiem zrobiłaś :P?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bianka78, też miałem "skurwiały poranek bez powodu"

Więc wiem jak to jest :P

To co z sokiem zrobiłaś :P?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, jak to dobrze chociaż mieć towarzystwo w beznadziejnych porankach :P

No ze szklanki mi wyskoczył skubaniec i godzina na czyszczeniu dywanu zeszła! :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, jak to dobrze chociaż mieć towarzystwo w beznadziejnych porankach :P

No ze szklanki mi wyskoczył skubaniec i godzina na czyszczeniu dywanu zeszła! :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

haha coraz bardziej mi odbija:D. Stosuje specjalna kuracje poprawiajaca nastroj i ogolnie zdrowie. W tym celu stosuje mix roznych najlepszych ziół.

dzisiaj wsypalem do kubka 2 łyzeczki kurkumy+2 łyzeczki imbiru+2 łyzeczki cynamonu+1 pieprzu wszystko posypane sola i popite litrem wody (sód zawarty w soli lepiej nawodni organizm za pomoca wody).

Naprawde czuc dzialanie. Przeciwzapalne i inne bonusy to ciezko okreslic bo i tak malo choruje ale nastroj da sie ocenic. .. 8)

Ale trzeba tez miec spore samozaparcie zeby to wszystko łyknac bo te przyprawy sa po prostu ohydne:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

haha coraz bardziej mi odbija:D. Stosuje specjalna kuracje poprawiajaca nastroj i ogolnie zdrowie. W tym celu stosuje mix roznych najlepszych ziół.

dzisiaj wsypalem do kubka 2 łyzeczki kurkumy+2 łyzeczki imbiru+2 łyzeczki cynamonu+1 pieprzu wszystko posypane sola i popite litrem wody (sód zawarty w soli lepiej nawodni organizm za pomoca wody).

Naprawde czuc dzialanie. Przeciwzapalne i inne bonusy to ciezko okreslic bo i tak malo choruje ale nastroj da sie ocenic. .. 8)

Ale trzeba tez miec spore samozaparcie zeby to wszystko łyknac bo te przyprawy sa po prostu ohydne:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wy chyba żartujecie :hide:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wy chyba żartujecie :hide:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.