Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

carmen1988, Lepszy średni niż żaden czy porażka... ;)

Nie wiem dokładnie,wydaje mi się że nie powinni robić draki,psychiatra też człowiek,i chyba zrozumie że się zgubiło...

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carmen1988, Lepszy średni niż żaden czy porażka... ;)

Nie wiem dokładnie,wydaje mi się że nie powinni robić draki,psychiatra też człowiek,i chyba zrozumie że się zgubiło...

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carmen1988, o cześć :D kopę lat :) jasne, że wypisze Ci nową, mnie też raz wypisała :D

-- 27 lut 2013, 20:22 --

Tomcio Nerwica, cześć bracie, co tam? :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carmen1988, o cześć :D kopę lat :) jasne, że wypisze Ci nową, mnie też raz wypisała :D

-- 27 lut 2013, 20:22 --

Tomcio Nerwica, cześć bracie, co tam? :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carmen1988, nie wiedziałam, że forum może tak źle wpływać. Jak sobie teraz radzisz? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carmen1988, nie wiedziałam, że forum może tak źle wpływać. Jak sobie teraz radzisz? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, to ja pierwsza zapytałam :P brat nie odpowiada pytaniem na pytanie :P

luk_dig, cześć :D

carmen1988, może i racja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.