Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Snejana, przez te afro , to nawet nie będę słyszał siostry :P hawajską koszule , dzwony i jakieś klapki nawet w zimę będę w nich wychodził na spacer z lwem :D no tak , ale ja nie wyglądam grożnie , a on tak :P

anonus, próbuj , mi się nie chce :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, przez te afro , to nawet nie będę słyszał siostry :P hawajską koszule , dzwony i jakieś klapki nawet w zimę będę w nich wychodził na spacer z lwem :D no tak , ale ja nie wyglądam grożnie , a on tak :P

anonus, próbuj , mi się nie chce :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, zakazane najlepiej smakuje :yeah::D

omeeena, głodna się zrobiłam :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, zakazane najlepiej smakuje :yeah::D

omeeena, głodna się zrobiłam :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, chyba sobie kupię megafon :P moga być klapki byleby nie sandały+skarpety :mrgreen: hmm ale jeszcze się do siebie upodobnicie, on grzywa, brat afro :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, chyba sobie kupię megafon :P moga być klapki byleby nie sandały+skarpety :mrgreen: hmm ale jeszcze się do siebie upodobnicie, on grzywa, brat afro :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, :mrgreen:

Albo jak rodzina wyciąga zdjęcia z dzieciństwa i pokazuje znajomym :hide:

Lub...stare zeszyty,jak kiedyś matka znalazła mój zeszyt sprzed 10 lat...żenuaa,myślałem że spłonę ze wstydu :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, :mrgreen:

Albo jak rodzina wyciąga zdjęcia z dzieciństwa i pokazuje znajomym :hide:

Lub...stare zeszyty,jak kiedyś matka znalazła mój zeszyt sprzed 10 lat...żenuaa,myślałem że spłonę ze wstydu :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, zdjęcia z okresu niemowlęcego, na golaska lub w kąpieli :hide:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, zdjęcia z okresu niemowlęcego, na golaska lub w kąpieli :hide:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, zdjędia z dziecieństwa? gdzieś w albumach jest zdjęcie mnie z podstawowki przebranej za teletubisia na balu przebierańców :hide: dobrze, że w czasie przeprowadzki to wszstko sie pomieszało, pogubiło i cieżko je teraz znaleść :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, zdjędia z dziecieństwa? gdzieś w albumach jest zdjęcie mnie z podstawowki przebranej za teletubisia na balu przebierańców :hide: dobrze, że w czasie przeprowadzki to wszstko sie pomieszało, pogubiło i cieżko je teraz znaleść :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, Niee,ile razy ja już te zdjęcia widziałem i to w obecności obcych :hide:

Snejana, :mrgreen:

Co do balu przebierańców, gdzieś w 1-2 podstawówki chciałem przebrać się za włamywacza, i przytargałem wtedy do szkoły bez wiedzy rodziców najprawdziwszy łom :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, Niee,ile razy ja już te zdjęcia widziałem i to w obecności obcych :hide:

Snejana, :mrgreen:

Co do balu przebierańców, gdzieś w 1-2 podstawówki chciałem przebrać się za włamywacza, i przytargałem wtedy do szkoły bez wiedzy rodziców najprawdziwszy łom :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.