Skocz do zawartości
Nerwica.com

Pograłabym w RPG, jest ktoś zainteresowany?Warszawa

Topie-lica

Rekomendowane odpowiedzi

Ja być może mógłbym się podczepić, ale to w dużej mierze zależy od godzin w jakie zamierzamy grać, bo mieszkam pod Warszawą i daleko od Mokotowa, więc same dojazdy zajęłyby mi mnóstwo czasu. Posiadam pewne doświadczenie bo sporo grałem w Młotka i Neuroshimę.

No i 29 stycznia dla mnie odpada, bo mam egzaminy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proponuję na razie odłożyć spotkanie z 29.01( soboty) na jakiś inny termin, który określimy jak będzie pełny skład graczy. Imre, to jak zgłaszasz się na gracza? Jak tak, to stwórz swoją postać, na podstawie podręcznika do gry w Wiedźmina i wyślij do Kubaki666.

Ech, chciałabym żeby to nasze granie doszło do skutku. Zależy mi na tym : ) Od razu mówię, że nie będzie mnie w pierwszym tygodniu lutego, więc termin gry proponuję jakoś dopiero po "feriach zimowych".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatni autobus dający mi możliwość względnie wygodnego powrotu do domu mam o 23. Więc godziny mi pasują takie, aby albo skończyć tak żebym zdążył, no albo gramy do rana :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, to umawiamy się na 19.02.2011 (sobota)? Godz 16:00 u mnie. Jak ktoś już chce adres to niech napisze na pw, bo nie chcę na forum dawać; ) Teraz czekam jeszcze na odpowiedź od Ciebie, buka, czy Ci pasuje termin.

-- 26 lut 2011, 22:12 --

Imre nie może w sobotę 5 marca, musimy przesunąć spotkanie rpg na następną sobotę.

-- 11 mar 2011, 18:41 --

Uwaga, obecny weekend też nam odpada, bo Kubaka666 nie może przybyć na spotkanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi