Skocz do zawartości
Nerwica.com

Napięcie mięśni w nerwicy, macie jakieś sposoby?

isavxs

Rekomendowane odpowiedzi

7 godzin temu, shadow_no napisał(a):

Dużo chyba zależy też od tego jaką twardość tych kolcow macie. Ja raz się u siostry położyłem na tej macie i myślałem że mi te kolce wyjdą klatką. Ona jakaś pomarańczowa ma i to jakiś hardkor jest jak igły. Położyłem się na tym w tshircie to byłem przekonany że podziurawiony. 

Na pierwsze to się zraziłem od razu do tego

Tylko takie na początku wrażenie. Z czasem to staje się nawet przyjemne :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 godzin temu, Doktor Indor napisał(a):

Weź, to niewygodne jest i kłuje :D 

Kłuje na początku tylko. Później już czuć jak się wszystko rozluźnia :D i no na początku stopniowo się człowiek powinien do niej przyzwyczajać, ja pierwsze razy to leżałam nie dłużej niż 10 min na niej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 godzin temu, Catriona napisał(a):

Kłuje na początku tylko. Później już czuć jak się wszystko rozluźnia :D i no na początku stopniowo się człowiek powinien do niej przyzwyczajać, ja pierwsze razy to leżałam nie dłużej niż 10 min na niej

A ja mam pytanie, ale z serii tych idiotycznych - a na brzuchu też leżysz ? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, brum.brum napisał(a):

Pytam bo próbowałem kilka razy i na początku mega dziwnie/nie przyjemnie, ale podobnie jak na plecach, po chwili jest już okej

Na brzuchu woo zwykle jednak mamy obciążone plecy ale jak ktoś ma obciążona klatę to i na brzuchu musi być ulga. Poza tym kobiety chyba się nie poloza bo my mamy ze wszystkim gorzej niż faceci i tym razem mamy cycki

:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Doktor Indor napisał(a):

W sumie czasem i z przodu są plecy…

Ale pewnie unerwienie jest inne gruczoły mlekowe i są bardziej tkliwe niż u facetów. W sumie czasem i u facetów są piersi czy to z zaburzenia czy od otyłości   

Ale pewnie mają inne unerwienie samo sadlo Xd 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Ale pewnie unerwienie jest inne gruczoły mlekowe i są bardziej tkliwe niż u facetów. W sumie czasem i u facetów są piersi czy to z zaburzenia czy od otyłości   

Ale pewnie mają inne unerwienie samo sadlo Xd 

@linka wspominała kiedyś, że budowa piersi u kobiety i u mężczyzny jest inna. Inna tkanka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Na brzuchu woo zwykle jednak mamy obciążone plecy ale jak ktoś ma obciążona klatę to i na brzuchu musi być ulga. Poza tym kobiety chyba się nie poloza bo my mamy ze wszystkim gorzej niż faceci i tym razem mamy cycki

:D

No wiesz, facet jak się położy odpowiednio wysoko, to też może go coś w okolicy pachwiny gnieść :D

Dobra STOP :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Dalila_ napisał(a):

Mówisz o węzłach? :D

okej zostajemy przy węzłach pachwinowych. Dalej może nie idźmy tą drogą :D

2 godziny temu, Doktor Indor napisał(a):

Nogi trzeba rozchylić. Gdyby to nie było możliwe, to nie byłoby takiego zjawiska jak tzw. mangina.

Próbowałeś już tak? :D

2 godziny temu, Doktor Indor napisał(a):

W sumie czasem i z przodu są plecy…

bywa i tak 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swojego czasu miałem takie napięcie mięśni spowodowane lękami że aż mnie bolały. Jedynym sposobem było położenie się na łóżku, najlepiej pod kocem. No i musiałem wtedy nie mieć żadnych obowiązków, w sensie musiałem wiedzieć że nie muszę np. jeszcze iść do sklepu, zrobić prania itd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi