Skocz do zawartości
Nerwica.com

Jestem w szpitalu.

Verinia

Rekomendowane odpowiedzi

25 minut temu, Chongyun napisał(a):

Ma to swoje zady i walety, no ale naprawdę nie identyfikuję się jako dorosły, dojrzały. Natomiast jestem raczej grzeczny :P

Daj spokój, tu nie chodziło o ciebie, tylko ktoś, kto powinien zacząć od oceny swojego własnego zachowania, z jakiegoś powodu uważał, że jest w stanie mnie obrazić.

A bycie grzecznym jest akurat przereklamowane 🙂 

No photo description available.

Edytowane przez Doktor Indor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Doktor Indor napisał(a):

Daj spokój, tu nie chodziło o ciebie, tylko ktoś, kto powinien zacząć od oceny swojego własnego zachowania, z jakiegoś powodu uważał, że jest w stanie mnie obrazić.

Wiem, ja jestem good boy, zasługuję na headpats

You Are Still Here (原来你还在这里) – Chapter 27 | Fanatical

Edytowane przez Chongyun

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

27 minut temu, Chongyun napisał(a):

A są tu takie osoby, które oskarżają mnie że ich wyzywam od różnych takich niefajnych 😕

Miałoby tu zastosowanie pewne wywodzące się z języka arabskiego przysłowie, które po francusku brzmi: les chiens aboient, la caravane passe.

Wybitny piosenkarz, pan Piotr Marzec, wykorzystał je w swoim utworze, którego tytuł nawiązuje do pewnego drapieżnika z rodziny psów, trochę mniejszego od wilka szarego.

Edytowane przez Doktor Indor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Chongyun napisał(a):

💙🧡💛

A są tu takie osoby, które oskarżają mnie że ich wyzywam od różnych takich niefajnych 😕

No ale koniec offtopu o mnie!

No już nie przesadzaj, ale nie możesz zaprzeczyć że się zdenerwowałes zacząłeś pisać do mnie o jakimś Tusku (z jakiej racji?) i wgl no wkurzyłes się co nie? Ale ok dostałam od Ciebie bloka, na imprezę nie pojechaliśma xD meh....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

37 minut temu, brum.brum napisał(a):

A dajta spokój- przecież Wy się lubicie. Szkoda psuć relacje. Mogę być waszym „pogodzicielem” ( z PSL-u )😄

Ja przeprosiłem ale pani D ma focha za coś, czego nie zrobiłem i zignorowała mnie. Jeżeli naprawi swój błąd to się pogodzę.

Ogólnie to nie jest nasz temat i nie chcę tu już rozmawiać o naszych sprawach. Odblokowuję Dalilę na forum i możemy pisać w PM.

Edytowane przez Chongyun

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Chongyun napisał(a):

Ja przeprosiłem ale pani D ma focha za coś, czego nie zrobiłem i zignorowała mnie. Jeżeli naprawi swój błąd to się pogodzę.

Ogólnie to nie jest nasz temat i nie chcę tu rozmawiać o naszych sprawach. Odblokowuję Dalilę na forum i możemy pisać w PM.

Gdzie Cię zignorowałam? Chcesz to odpisz priv

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi