Skocz do zawartości
Nerwica.com

spam

MicMic

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, miL;) napisał(a):

wybudowałem dom, mam ogród w którym 11 letniej córeczce zbudowałem własnoręcznie 30to metrową tyrolkę z zeskokiem do basenu, ojcowie jej koleżanek mnie przeklinają bo one też taką chcą...mam inwestycje w kilku funduszach akcyjnych, MSP, rynkach wschodzących, dóbr luksusowych, itp. nie czerpię z tego nawet złotówki bo buduję przyszłość dzieciom i pokoleniom.

Loool o czym Ty piszesz człowieku? Co kogo obchodzi, co zbudowałeś? Jakie to ma znaczenie w temacie? Mógłbyś nawet zbudować schody do nieba, ale nawet po sposobie w jakim piszesz widać braki w wykształceniu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, MicMic napisał(a):

Loool o czym Ty piszesz człowieku? Co kogo obchodzi, co zbudowałeś? Jakie to ma znaczenie w temacie? Mógłbyś nawet zbudować schody do nieba, ale nawet po sposobie w jakim piszesz widać braki w wykształceniu. 

Ogarnij Micu, może uznał że ma znaczenie? Wszystko tak bierzesz za chwalenie sie widzę. 3 raz to widzę. Wolę milutkiego Mica znacznie bardziej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Ogarnij Micu, może uznał że ma znaczenie? Wszystko tak bierzesz za chwalenie sie widzę. 3 raz to widzę. Wolę milutkiego Mica znacznie bardziej

Ja też wolę milutką Dalję, 😛 Ale zmienia się jej dosyć często. 

1 minutę temu, brum.brum napisał(a):

Wtf? 🤨

Oj, no bo tak jest. Ale kit z tym e sumie.

Edytowane przez MicMic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 minut temu, MicMic napisał(a):

Ale w sumie, to rozbawił mnie 😆

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi