Skocz do zawartości
Nerwica.com

cynthia

cynthia

Rekomendowane odpowiedzi

Wolę być grzeczna i posłuszna bo tylko w taki sposób nie jestem ubezwłasnowolniona xd no to kochane z ich strony, bo wiem, że mogę na nie liczyć ale no, kurde... zaraz 3 z przodu, a ja nie mam żadnych perspektyw. Wiem, ze nigdy nie będę mogła ułożyć sobie życia tak, by być usatysfakcjonowana.  By żyć jak osoba zdrowa. Dobija mnie to. 

Jakoś nie mam ochoty się zakochiwać, nie mam w tej chwili siły na takie wyższe uczucia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 godzin temu, cynthia napisał(a):

@Verinia no to napisz książkę. Fajna forma autoterapii. Z chęcią przeczytam 🙂 masz talent, piszesz, fajnie się wypowiadasz dlaczego by nie spróbować? 

Sama piszę czasem opowiadania. To znaczy zaczynam pisać i je porzucam. Ale mam temat na kolejne, ale chciałabym je napisać od początku do końca. Jest na podstawie mojego snu, a raczej koszmaru. Jak przestałam brać leki to miałam bezsenność, a jak już zasnęłam to dręczyły mnie bardzo intensywne i realne koszmary. I szczególnie jeden nie daje mi spokoju. 

Nie, ja nie mam CHADu tylko schizofrenię paranoidalną.  Ale w manii takie ryzykowne działania są chyba "normalne" (że się tak wyrażę). 

Kilka osób mi mówilo, żebym jakaś napisała. Kurde, sama nie wiem..mam jakieś bariery. No ale przemyśle to jeszcze na pewno. 

Albo będę pisac dla Was. Pisanie jest po prostu... Fajne 🦋

Ja przed chwilą się przebudziłam. Znowu sen że byłam w szpitalu ale tym razem był to nawet przyjemny sen

.i jakiś dziwny, bo ktoś mi wróżył. A już tak miałam realnie w szpitalu psychiatrycznym.

Rozumiem 🌸 no w ChAD się dużo dzieje, gdy zmienia się biegun na ten energiczny.

PS. Chyba zaczyna mi się hipomania. Ale chyba. Wczoraj rodzina do mnie, że się dziwnie zachowuje ale nie umieją tego nazwać. A dzisiejsza noc to tylko 5 godziny snu. Gdzie zwykle potrzebuje 9 godzin.

Ale ja mam już na to wywalone. W końcu jakiś inny mood.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Verinia napisał(a):

Kilka osób mi mówilo, żebym jakaś napisała. Kurde, sama nie wiem..mam jakieś bariery. No ale przemyśle to jeszcze na pewno. 

Będę Cię wspierać w tym od początku, do końca ❤️ 

Ja dzisiaj spałam 7, to bardzo  mało jak na mnie.  

Kurde, te zmienne samopoczucie musi być męczące... wiesz, u mnie jest chujowo ale stabilnie. :D Zero górek tylko ciągnące się objawy pozytywne poprzeplatane z objawami negatywnymi. Teraz męczę się z tym drugim. Depresja, apatia, anhedonia, wycofanie społeczne. Męczące strasznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, cynthia napisał(a):

Będę Cię wspierać w tym od początku, do końca ❤️ 

Ja dzisiaj spałam 7, to bardzo  mało jak na mnie.  

Kurde, te zmienne samopoczucie musi być męczące... wiesz, u mnie jest chujowo ale stabilnie. :D Zero górek tylko ciągnące się objawy pozytywne poprzeplatane z objawami negatywnymi. Teraz męczę się z tym drugim. Depresja, apatia, anhedonia, wycofanie społeczne. Męczące strasznie.

Moja ciocia ma schizofrenię, ale bardzo zaawansowaną. Nie mówi prawie nic, nie wychodzi z domu. WIdać u niej chorobę. 

Z Tobą się dobrze pisze. Mam wrażenie, że jesteśmy trochę podobne.

Nastroje...oj tak. Ja mam ChAD mieszany bardzo często. i Sezonowo na wiosnę wczesną dostaję hipomanii lub manii. Njagorzej się  boję, że znowu stracę kontrolę i będzie psychoza. Okropieństwo i za każdym razem trauma i depresja postpsychotyczna. Oby nowy rok był tym dobrym. Tobie też tego życzę, widzę że też cierpisz. Ja dzisiaj spędzę praktycznie święta sama, bo tak chcę. NIkt mnie nie zmusi, żeby iść do tej sztucznej rodzinki. I tak nie mam z nimi żadnych tematów. A fuj!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi