Skocz do zawartości
Nerwica.com

Piękne umysły czyli spam działu Schizofrenia

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

Przynajmniej to ptsd gdy wracam na start nie powoduje już pół godzinnego ataku paniki duszności i niestabilności cielesnej

Albo się przyzwyczaiłem. Wsm dociera do mnie bardzo mało bodźców fizycznych, jestem jak w jakimś kevlarze co okrywa każda krawędź mojego ciała. 

A by się kurewsko wczuć i nakręcić wystarczy że wezmę wdech, jak son goku

Kurwa zapomniałem już że od czasu tamtego PTSD tzn dziury mam cały czas Golgotę na żywo 

Wow

Udomawiam strzygę 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem czy mialem ptsd

psychozy to chyba co innego? psychozy ostro wpleynely na zycie - leki, przymusowy pobyt w szpitalu

mialem wypadek. moze to bylo ptsd? spadlem i sie polamalem. potem pijac alkohol dostawalem padaczki. na szczscie to przeszlo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 18.12.2025 o 19:21, kamysto napisał(a):

plus i minus to jedyne co widzę

Boże na szczęście to był minus

Śmieszne teraz mi się wydają teorię że udawał żeby nie iść do wojska i dostał xd A wam?

33 minuty temu, kamysto napisał(a):

nie wiem czy mialem ptsd

psychozy to chyba co innego? psychozy ostro wpleynely na zycie - leki, przymusowy pobyt w szpitalu

mialem wypadek. moze to bylo ptsd? spadlem i sie polamalem. potem pijac alkohol dostawalem padaczki. na szczscie to przeszlo

Co innego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te moje ptsd jest gorsze niż smyreniecie paranoidalnych i po stymulantowych psychoz

Sam wsm nie wiem po co zacząłem leczyć psychozy które mi od dawien dawna nie przeszkadzały przez rozszczepienie

Najpierw to wyglądalo tak że nie mogłem złapać tchu, rozluźnić mięśni na pół sekundy i straciłem część pamięci, jednocześnie moje ciało cały czas piekło i się paliło.

Wsm to dalej się adaptuję, moja pamięć jeszcze nie wróciła do normy 

Gorzej mam z dysocjacją, bo muszę naprawdę się w ogóle nie starać i jak najbardziej rozkładać ręce żeby w ogóle mnie zakuła klata. 

Z resztą te leki to beznadzieja... Wpierdalalem tyle neuroleptykow i żaden mi nie przywrócił namiastki tego co powinien

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz jem 100 amisanu i z różnic to prościej mi na powierzchni tego szamba

Gdy na to wszedłem to czułem gigantyczną różnicę, tak jakbym już dopaminy nie produkował 

Już się chyba nie będę łudził... Jak bardziej niż siadające na wszystko leki pomogło mi pukanie się w ciało...

To jest jakaś nowa reguła że w przy tym PTSD rzeczy i zjawiska działają na mnie paradoksalnie czy śmierć to naprawi

Kurwię bardzo na medycynę i możliwości tych przykrych konowałów 😭

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi