Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, zapomniałeś o boczku, ewentualnie jakaś szynka do tej pizzy by się przydała :)

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, nieee... to ja byłam inspiracja dla tego kota :yeah: no dobra dziś się zgodzę bo nawet konia z kopytami bym w tej pizzy zjadła :P ale dla lwa to trzeba z 5 pizz zamowić :-|

Aranjani, :yeah: a Tobie gołąbków dać!!! :mrgreen: chyba, ze też wolisz wódke 8)

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, to nie powód do dumy tylko do wstydu , jak ja się na wsi pokaże :zonk::P no niestety , siostra musi opróżnić skarbonkę ... tak to jest jak się ma dwóch chłopów w domu :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, dobry wybór :mrgreen:

Tomcio Nerwica, brat się na wsi z lwem pokaże to nikt nie waży się słowka pisnąć :P rany Wy mnie z torbami puścicie :P czemu ja sie tak daje wyzyskiwac :hide: mysli brat, ze powinnam zadzownic po pizze w stereo? :mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, a co siostra myślała , że tak łatwo nas utrzymać ? :P zgodziła się siostra na lwa , to teraz trzeba płacić za dwóch :P ja w stereo nie rozumiałem co siostra do mnie mówiła nie wiem czy oni zrozumieją :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, branoc :)

Tomcio Nerwica, eee jak mówie o alkoholu czy jedzeniu to brat zawsze rozumie :P i lew też bo tak dziwnie pomrukuje :P dobra kupie Wam te pizze, a pandom badyle :P a ogole zejdzie brat z tej lampy, bo pandy chciałby brata przytulić :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, akurat w tych momentach odzyskuje słuch :P tylko lwu więcej nie polewam , bo ostatnio się wysikał na dywan , o mało nie przewrócił telewizora i chrapał całą noc :P nie zejdę , siostra je zabierze :P

-- 12 lut 2013, 23:42 --

mi działa chat na fejsie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, brat to zawsze slyszy w złym momencie, jak mówię "wynieś śmieci" to nagłe głuchnie :P

się wysikał na dywan , o mało nie przewrócił telewizora i chrapał całą noc

się wziął upodobnił do właściciela :P

poświęci brat pandom 5 minut to je zabiorę :P

-- 12 lut 2013, 22:46 --

Tomcio Nerwica, luk_dig, oddajcie mi swoje konta :P bo nie wytrzymie no :P

-- 12 lut 2013, 22:47 --

virgo21, :hide: a co będzie jak i forum slzag trafi? :why::D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o juz działa :yeah:

-- 12 lut 2013, 22:50 --

czułam się jak bez ręki :roll::D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, co poradzić , taki już mam słuch :P

się wziął upodobnił do właściciela

poświęci brat pandom 5 minut to je zabiorę

upodobnił się do właściciela :P:roll: siostra nie mówi tak głośno :mhm::P

ale ja się ich boje , siostra je zabierze :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.