Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Davin, tró story

joł Guzik... widziałas co wklejałam co mi mój braciszek wysłał??? Jak nie to lepiej nie oglądaj 8)

Widziałem to w formie gifa kiedyś i wrzuciłbym,ale nie chcę mi się szukać D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Jeżeli jednak wygram focha,determinacja wzrośnie niebotycznie D:

daj mi go,wyduś z siebie,nim będę go musiał wyrwać niczym jeszcze bijące i parujące serce z piersi heretyka D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, I tak go zdobędę,tu już nawet nie chodzi o focha jako takiego,tylko po prostu o złamanie cię,zniszczenie i wywołanie tego pogardliwego prychnięcia i tupnięcia nóżką D:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, I tak go zdobędę,tu już nawet nie chodzi o focha jako takiego,tylko po prostu o złamanie cię,zniszczenie i wywołanie tego pogardliwego prychnięcia i tupnięcia nóżką D:

tak tak... wiedziałam że mnie lubisz :mrgreen:

A budzik dzisiaj nastawiłeś... co by do pracy wstac ? :yeah::mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Wyłączyłem go,przecież wolne.

Zaraz zaraz,to miała być ironia :mrgreen::lol: ?

a wygrać i tam wygram

monmaria, yo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Wierzę,wierzę...

NI uja,prędzej zeżre własne stalowe podeszwy (trochę chrzęszczą ale w sumie są ok :D)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.