Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Aranjani, Czyli już wiesz jak to będzie wyglądać z Gerwulfem,tyle że ekipa gerwulfa jest tak wielkości dobrego 22 calowego monitora :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, ni uja...!!! kurfa... i ktos mi powie ze nie ma sie co bac pająków!!! jak tu takie się czają wszedzie na ciebie... masakra :hide:

No przeciez juz rozmawialismy... Gerwulf z bandą zostaje w domku a chomicory przyjezdzają :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, A tak,tak faktycznie

(spoko gerwulf i reszta - mam dla was specjalną tajną przegródkę,też się was przemyci :mrgreen: )

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, wy usypiacie i się opjeradalacie ze spamingiem :mrgreen:

Aranjani, są tylko cztery,ale te cztery,rozbijają się na kolejne 4,także po części ten warunek zostanie spełniony :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DwaGuziki, brawo,robisz postępy,jeszcze tak dalej a nawet nie trzeba cie będzie wysyłać do garów :mrgreen:

Davin, a noo..chyba że tak,sam tu nie dam radę spamować :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, bo nie było mnie w domu :D

I się ogólnie opierdalam :D

Kestrel, w koncu kupię zmywarke i będzie z głowy :P

Vivere est militare ...

Życie jest małą ściemniarą, francą, wróblicą, cwaniarą. Plącze nam nogi i mówi idź!

.... Spełniania marzeń ciąg dalszy ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DwaGuziki, nie mycie garów ręcznie przez kobietę odejmuje -100 do kobiecości,gary i wy to jedno.

A po drugie co ważniejsze - bo ja tak mówię :mrgreen:

A nasz duet gdzie zaś się ewakuował,pierw naganiają do spamu,potem wyparowują w00t

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.