Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Progressive, eloo :D Hahha ja mam chodzący budzik on nie da pospać :D

-- 02 cze 2014, 09:01 --

kupmitrumne, miałam tak wczoraj ... :roll: większość niedzieli przespałam ...

Choć nie powiem żebym się dziś lepiej czuła ... :roll:

-- 02 cze 2014, 09:02 --

Kurrr ... co to forum modzi ... :shock:

J*bie posty aż miło :D

Vivere est militare ...

Życie jest małą ściemniarą, francą, wróblicą, cwaniarą. Plącze nam nogi i mówi idź!

.... Spełniania marzeń ciąg dalszy ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hobbyturysta, jak pytasz o ta redakcję w której pracuję to to takie niskonakładowe czasopismo o inżynierii i ochronie środowiska.

Kawy mi trza, oj i to bardzo... :bezradny: .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, Big Bang Theory obejrzane mam, wlasnie Arrow mi sie skonczyl z komiksowych, wiec trzeba czekac, ale bedzie Gotham, Flash, Constantine, zwlaszcza ten ostatni po trailerze zapowiada sie swietnie :smile:

DwaGuziki, Hannibal, nie widzialem, ale wydaje sie ciekawy, chociaz nie wiem czy 'lekki' jest :D Udanych zakupow :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Progressive, Hanibala "lekkim" bym nie nazwał. To jest takie nieco dłuższe "True Detective", mrrrroczne, zue i ogólnie ryjące beret.

Z lekkich krótkich seriali które czasem oglądam to jest jeszcze "How I Met Your mother", ale to taka hybryda "Przyjaciół", "Seksu w Wielkim Mieście" i "Mody na Sukces" ;) .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.