Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

kupmitrumne, wyrobili sobie marke w calym wojewodztwie :lol: No widzew pewnie czeka zupelnie podobny los, zreszta cala polska pilka sie pograza niestety, Wisła Krakow tez sie stacza na dno finansowe. Ze sponsorami byla dobra beka jak na polki w lodzkiem rzucili kielbase 'widzewska' z ktorej profity mialy isc na klub :lol:

KSW bywa smieszne, ale szacunek za to co robia, bo staraja sie promowac i zapraszac coraz lepszych ludzi, nawet z tego co wiem ma sie ktoras edycja odbyc w UK wiec tez bardzo dobrze, niech buduja renome.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Progressive, no tak , ale weź zaprosili Hardkorowego koksa i Dawida Ozdobe czy , który o mma nie wie nic , a walczy jak dziewczynka , pomimo tych kilku pożal się Boże niewypałów jest co pooglądać , nawet była chyba rok temu gala u mnie w Łodzi w arenie atlas , ale obudziłam sie jak zwykle z ręką w nocniku , wiec może innym razem mi się uda :)

Widzew gra lepiej niż łks ale bez sponsorów daleko żaden klub nie zajdzie

162 cm ironii i cynizmu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przewiozlam sie dzis za Warszawe do ronda w Kołbieli, tam niestety byla duza kolejka jakby nie to to pojechalbym dalej. Chociaz trzeba powiedziec, ze w samej Warszawie pogoda jest ładniejsza niz za miastem. Ja jak jade to wloke sie 60 km/h bo bardziej traktuje to jako przejazdze i zrobienie cos z czasem niz jazda

w konkretnym celu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anel92, yo

Aranjani, foch,choć minimalny D:

na upartość nie ta liga dziełcho,łumyj łokno i tyle 8):mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, Tu się nie ma czym chwalić bo w bardzo krótkim czasie... :bezradny: Strasznie mało jem, moja przypadłość, że popadam ze skrajności w skrajność, no ale po lekach roztyłam się jak świnia a idzie lato...nie chcę wyglądać jak prosiak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.