Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

kupmitrumne, Daje wręcz czasem "za dużo" możliwości,choć też przegrzebując internety,znalazłem 3,jakby to nazwać "charakterystyczne" rodzaje biomechów D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, nazw nie mam,ale tak to widzę

jeden to biomechy,ale niewiele tam mechaniki,raczej abstrakcji?

fifield-tattoos-prometheus-movie-discussions-754315.jpg

(Aaron cain)

abo.jpg

Guy Aitchison

z innych popularnych w takowym stylu - Nick Baxter,z Aaronem albo Guy'em też robi chyba Roman Abrego

https://www.facebook.com/romantattoos/media_set?set=a.103116503040325.6559.100000259275274&type=3

pozostałe "2" to hmm? "steampunk"

Steampunk-Bio-Mechanical-Tattoos.gif

A trzecie,to coś w rodzaju tego co Victor robi,czachy,oczy, i inne cuda z portretami i resztą .

Giger_large.jpg

Oczywiście miliard wariacji,kolorów itd,ale zauważyłem że głównie w takowych stylach to się miesza

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, hmm,z tego typu,ciekawe było to

304658_481234048561900_1639506271_n.jpg

A sam...nie wiem,lewy rękaw widzę bardziej w stylu środkowym,ale to jeszcze do rozważenia.

I może lepiej do dziarowego tematu przejdźmy D: ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.