Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

magnolia84, Mi zaś u doktorów..się to wydaje,nie wiem,idiotyczne jak to mówię,nagle następuje przebłysk myśli "przecież nic mi nie jest,co ja tu robię" :P:mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, bo jeszcze Cię nie sponiewierało dobrze (i całe szczęście) ale uwierz mi, że kiedy nie masz już siły wyjść z domu czy nawet wstać z łóżka, to błagasz, żeby Cię ktoś zataszczył do lekarza albo wziął na oddział...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

magnolia84, W co cięższych dniach,jakoś udawało się funkcjonować (czyli wyjść do pracy, i "przeżyć" dzień),ale niełatwo było,pogranicze wegetacji.

Jednak myśli samobójcze,autodestrukcyjne,"wycie" po nocach z bezsilności i byle powodu były,także ne tak kolorowo.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

magnolia84, w cudowne ozdrowienie nie wierzę,może w to że trochę mi się labilność nastrojowa ostudzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

magnolia84, Wiem że męczysz się z nerwicą lękową...w tym przypadku,wyzdrowieniem był zanik lęków jak mniemam?

w przypadku depresji (to chyba to,nie wiem?) może to inaczej to wygląda.

Zobaczymy,jak dadzą mi diagnoze

o ile dadzą :<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, obecnie z nerwicą lękową i lęki minęły jak ręką odjął. Zobaczymy jak będzie dalej, chociaż w tym przypadku liczę się z nawrotem... Kilka lat temu miałam depresję maskowaną i udało się jej pozbyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.