Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Midori po wiekach izolacji wyszła w końcu do ludzi. :yeah: Ciekawe na jak długo... :P

Aurora92, a co u Ciebie?

Kestrel, muszę to obejrzeć, jak dogonię One Piece! :mrgreen:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aurora92, Dzień był ciekawy ;P Jestem już zmęczona więc siedzę i nie robię nic. Jestem szczęsliwa bo kupiłam szkicownik i w końcu coś z tego będzie :P

A Ty?

Kestrel, Cieszę się jeszcze bardziej xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, Haha :D Wygląda jakby wpierdzielał biedronki :D

Nie ogladałam ulicy sezamkowej xD U mnie byly 3 kanały :P

Dzisiaj nie żarłam czekolady ;)

A Ty? Czyżby to Twoj stan ?:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość SmutnaTęcza

A ja dziś prawie zaspałam. Obudziłam się o 6.40, a autobus o 7.30. :mrgreen: Dla mnie to zbyt mało czasu. Nawet śniadania nie zjadłam, wzięłam tylko dwie kanapki do torby, ale nawet w pociągu jakoś nie czułam głodu. I tak było też później - jedne zajęcia, jeżdżenie po Gdańsku za książkami po bibliotekach, a burczenia w brzuchu czy osłabienia w powodu głodu brak. :shock: Zjadłam coś dopiero o 13, ale tylko po to, żeby mieć mniej w torbie :lol: bo nadal nie byłam wcale głodna. :shock:

Edytowane przez SmutnaTęcza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem na 386 odcinku bodajże. :P Do 621 jeszcze daleko! :D

Aurora92, ja musiałam wstać o 5:50, po 3 latach praktyki udaje mi się szykowanie zmieścić w 35-40 minutach. Jak jestem na uniwerku to mi się bez przerwy chce jeść, więc jem co przerwę, a ważę tylko 49 kg. :smile:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ONE PIECE SPOJLER

Kestrel, ja tam się nie spieszę, bo Ace ma zginąć. Luffy pewnie będzie załamany, a ja ciężko znoszę załamania moich ulubionych bohaterów. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość SmutnaTęcza

Aurora92, ja musiałam wstać o 5:50, po 3 latach praktyki udaje mi się szykowanie zmieścić w 35-40 minutach. Jak jestem na uniwerku to mi się bez przerwy chce jeść, więc jem co przerwę, a ważę tylko 49 kg. :smile:

Zazdroszczę. Ja chyba tylko dzisiaj miałam taki dzień, że w ogóle głodu nie czułam. No, mam tak, jak strasznie boli mnie brzuch przy okresie. Wtedy to też zero jedzenia, czy nawet picia przez cały dzień. :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.