Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Reiben, narazie to tylko w England :D.Ale w niedalekiej przeszlosci o ile nie zjedza mnie dlugi i problemy,to mozna rzec ze napewno odwiedze pare zakatkow ojczystych,a jakby mi sie udalo wpasc na jakis zlot jesli bedzie organizowany to juz wgl bede przeszczesliwa.

Nefertari, tak,ale co,jesli na okraglo sie nie udaje....

You have to die a few times

before you can really

live.

Von all den Dingen, die ich verloren habe, vermisse ich meinen Verstand am meisten

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niczym na polu bitwy,tylko ścierwojady i złomozbieracze po cichu obserwują,ucztują i zbierają to co zostało z pobojowiska :pirate::mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cześć :pirate:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niczym na polu bitwy,tylko ścierwojady i złomozbieracze po cichu obserwują,ucztują i zbierają to co zostało z pobojowiska :pirate::mrgreen:

:lol:

cze wam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nefertari, cieszę się, że jutro piątek, padam po dzisiaj ;) a u Ciebie jak?

Aranjani, cześć ;)

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nefertariśkuńciunieczkuniusia , jesteś Ty też ;)

(dobra niech niektórzy twierdzą że włażę w d........ moderacji bo spoufalam się przekręcaniem nicka ) :lol:

za to oni żałują że nie włażą komuś w realu dlatego niektórych tak bronią jak im się coś zarzuci :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(dobra niech niektórzy twierdzą że włażę w d........ moderacji bo spoufalam się przekręcaniem nicka ) :lol:

za to oni żałują że nie włażą komuś w realu dlatego niektórych tak bronią jak im się coś zarzuci :lol:

Ich się nie "kupuje" przy pomocy zmiany nicka,tylko whisky wysyłasz,do jednego,drugiego...tak systematycznie, w końcu wysyłasz zgrzewkę bourbona głównodowodzącemu i już ma się miejsce w sejmie :pirate::mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.