Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Masked_Man, no super!! ale czuje niedosyt|!!! chyba obejrze od nowa odcinki jeszcze raz :D

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, ooo, juz skonczylas? :D. Szybciutko :D. Mi tam szkoda Jessego. Niby z poczatku taki cpun-kozaczek sie wydawal, a potem sie okazalo, ze jest calkiem emocjonalny. Sporo sie nacierpial chlopak.

Marcin20.04, to skad te zarzuty o cpanie? Nie rozumiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin20.04, no to niedobrze, powiedz im prawdę uwierzą albo i nie

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin20.04, no to niedobrze, powiedz im prawdę uwierzą albo i nie

Do nich prawda nie dociera, mają mnie za ćpuna, a mojego "brata" nie. I jeszcze powiedzieli że na najbliższej wizycie u lekarza powiedzą że ćpam.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masked_Man, soon™

Obecnie jesienny sezon anime się zaczął, z 5 tytułów mi do oglądania przybyło,zwyczajnie mi sie nie chce spróbować i zaprzedać duszy kolejnemu serialowi :pirate:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam w piątkowy wieczór :yeah:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja czekam na film na tvp kultura "Melancholia" o 20 20 :105:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć, u mnie też ciekawie, położyłem się wczoraj o 19, przespałem jakieś 24h i oto jestem z powrotem. Dlaczego podjąłem decyzję, żeby wstać i stawić czoła codzienności. Odpowiedź prosta, zacząłem się podejrzewać o halucynacje. :P

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrgo21,

i reszta :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć Wam :) u mnie dziś tak sobie...rano badania..później złapałam doła, przepłakałam popołudnie i przeleżałam w łóżku..teraz staram się odstresować i oglądam ulubiony serial.

Nie czekaj, aż będzie łatwiej, prościej, lepiej. Nie będzie.

Trudności będą zawsze. Ucz się być szczęśliwym tu i teraz.

Bo możesz nie zdążyć..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, u mnie ostatnio było lepiej, ale dziś znów mnie dół złapał-ale przynajmniej z konkretnego powodu, a nie jak kiedyś..bez powodu. a ja się objadam bułką z morelą.

Bo możesz nie zdążyć..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AnYa88, jaki serial? ja film na tvp kultura

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, mój ulubiony polski serial- Rodzina zastępcza. znam już na pamięć wszystkie odcinki, ale i tak uwielbiam oglądać.

Bo możesz nie zdążyć..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AnYa88, aaa, spoczko ja sie żegnam juz dzisiaj papa spijcie dobrze :papa: :*

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.