Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

monk.2000, cześć, czasem trzeba odwiedzić starą wiarę :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, hmm a jakie to wino? :105:

luk_dig, Hahaha, nawet mu w tym pomogę :D

-- 12 paź 2013, 18:12 --

virgo21, hmm a jakie to wino? :105:

luk_dig, Hahaha, nawet mu w tym pomogę :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wróciłam z spacerku, jak ciepło jest :105:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, takie najlepsze :D

Sayace, witaj, chyba sie ńie znamy :D

luk_dig, no właśnie co tam u mojego brata? Nie umarł jeszcze z głodu? :D

Calineczka1990, cześć staruszko :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, ja staruszka? chyba zacznę się dopatrywać nowych zmarszczek i pierwszych siwych włosów :mrgreen: co u Ciebie, dawno tu nie zaglądałaś? :pirate:

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś tu mówi coś o starości...?

Girls please.

Jeśli jest przysłowie "masz tyle lat na ile się czujesz",to pozwalam wam milczeć przez pryzmat mojego wieku :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja po drzemce :papa:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja się dziś już ledwo ruszam, na dodatek moja stopa boli coraz bardziej (po tym jak koń mi na nią nadepnął dziś rano), naleję sobie winka i pomyślę czy poczytać czy obejrzeć jakiś film :105:

Edytowane przez Gość

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa temat pierd......ł :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.