Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Witam po dość nerwowym dniu.

Co tam u Was?

cze zalatany dzień :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nefertari, żyję prąd wywaliło :lol: (to nie ja) :nono:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(to nie ja)

Tiaa,ni... a te granaty elektromagnetyczne w lodówce to co,babcia gertruda podłożyła :lol: ?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, elo

wykończony, coś Ty wyrabiał, że aż korki wywaliło? :mrgreen:

to nie ja :P:nono:

może elektrony swobodne bały się mnie poznać :twisted::lol:

ja na chemicznej nie produkuję mat wybuchowych jeszcze :twisted::mhm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wykończony please.

Przecież wiadomo że każda sekcja chemiczna ma tajną komórkę studentów-świrów którzy montują głowice atomowe z masła i zapalnika :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uciekam w kimę, dobranoc :D

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nefertari, Czyli że na psychologii (popraw mnie jeśli tu prawie dezinformacje) montujecie głowice jądrowe z ołówka i plutonu pod*ebanego zenkowi z czarnobyla :mrgreen: ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nefertari, czyli szerzyłem dezinformacje.

Zatem na ekonomii liczycie koszt materiałów i robocizny na tą atomówkę domowej roboty :mrgreen: !

Marcin20.04, hi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wykończony please.

Przecież wiadomo że każda sekcja chemiczna ma tajną komórkę studentów-świrów którzy montują głowice atomowe z masła i zapalnika :mrgreen:

nie przyjęli mnie do tajnej grupy bo jestem zbyt niebezpieczny :lol::twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nefertari, Inne pytanie

2,3213 PLN 2008-03-10 - średni kurs dolara w tamtych czasach,jakie zaklęcie mam rzucić by hamerykańska waluta staniała o złotówkę >_>?

wykończony, To z powodu tej bomby wodorowej którą masz w piwnicy,mającej siłę zmieść nasz układ słoneczny :lol::mrgreen: ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nefertari, Ale te domy maklerskie i giełdy to wielkie zbiory magów,czarodziejów i wróżbitów :mrgreen: przecież nie wiadomo czy nagle na działce u wujka zenka nie znajdzie się nieskończone złoże ropy i ceny owego mazidła polecą na łeb na szyję,trzeba to przewidzieć :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nefertari, Inne pytanie

2,3213 PLN 2008-03-10 - średni kurs dolara w tamtych czasach,jakie zaklęcie mam rzucić by hamerykańska waluta staniała o złotówkę >_>?

wykończony, To z powodu tej bomby wodorowej którą masz w piwnicy,mającej siłę zmieść nasz układ słoneczny :lol::mrgreen: ?

ale którą? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahma, nie wiem w jakiej dawce kiedy nasilą się skutki uboczne

jest tu osoba ze schizą która do neurolepu dostała na poschizofreniczną depresję

dnri-wellbutrin a teraz wenlafaksnę snri

chyba kwetiapina najmniej wpływa na masę ciała

niby można z abilify ale zależy od dawki zaleceń lekarza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nefertari, W szukaniu ropy,zaklęcia,czy giełdy faktycznie nie są zlotem wróżbitów :mrgreen: ?

A,i też wyśmiewacie wszystkie Forexowe fora gdzie goście szukają magicznego przepisu na zarabianie z niczego,niczym świętego graala :mrgreen: ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahma, a i enzymy wątrobowe do tego nie wiem czy nie ma interakcji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nefertari, Też nie wiem czy to tak wygląda, fora są,zapewne też chłopcy forexowcy na pewno siedzą i dyskutują o myszy goniącej własny ogon,czyli o tym jak zarobić na forexie :mrgreen:

-- 10 paź 2013, 21:46 --

luk_dig, bry

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.