Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Aranjani, :D

Tomcio Nerwica, no pewno, ze na bracie, chyba nie na pandach :P Legolas się znalazł, do nauki, matura za pasem :P:mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, :D

Tomcio Nerwica, no pewno, ze na bracie, chyba nie na pandach :P Legolas się znalazł, do nauki, matura za pasem :P:mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, może jak lincoln siostra najpierw potrenuje na drzewach :P w sumie to szkoda jabłka , siostra sobie postawi na głowie doniczkę :D eee tam ta matura :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, może jak lincoln siostra najpierw potrenuje na drzewach :P w sumie to szkoda jabłka , siostra sobie postawi na głowie doniczkę :D eee tam ta matura :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, czesć :D

Tomcio Nerwica, brat też może potrenować na drzewach :P ale wałkiem uderzać w drzewo to tak głupio troche :P brat się zgodzi, kupię bratu za to scoobie chrupki :angel::D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, czesć :D

Tomcio Nerwica, brat też może potrenować na drzewach :P ale wałkiem uderzać w drzewo to tak głupio troche :P brat się zgodzi, kupię bratu za to scoobie chrupki :angel::D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ok... trzymam za słowo :mrgreen:

Saiga, i Tomcio Nerwica, jeżdżący po warszawsku :yeah:

-- 09 mar 2013, 21:29 --

Tomcio Nerwica, a tak myślę, co byś sobie mógł odmrozić ? :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ok... trzymam za słowo :mrgreen:

Saiga, i Tomcio Nerwica, jeżdżący po warszawsku :yeah:

-- 09 mar 2013, 21:29 --

Tomcio Nerwica, a tak myślę, co byś sobie mógł odmrozić ? :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, no strzelać z łuku do drzewa to też tak trochę głupio :P pomóż siostra , bo obleje z wf :D te scoobie chrupki to przereklamowane , tylko senny się po nich zrobiłem , a myślałem , że będę mógł śpiewać macarenę :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, no strzelać z łuku do drzewa to też tak trochę głupio :P pomóż siostra , bo obleje z wf :D te scoobie chrupki to przereklamowane , tylko senny się po nich zrobiłem , a myślałem , że będę mógł śpiewać macarenę :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ale można tarczę na drzewie powiesić i juz inaczej wygląda :D aaa macarena :yeah: bo to trzeba zjeść chrupki i popić sokiem z gumi jagod żeby coś dało :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ale można tarczę na drzewie powiesić i juz inaczej wygląda :D aaa macarena :yeah: bo to trzeba zjeść chrupki i popić sokiem z gumi jagod żeby coś dało :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, jak to Saiga, też ? :D nie wiem co , ale coś na pewno :P

Snejana, nie ważne jak to wygląda , mają być efekty ... siostra się przy tym obrazku ustawi :twisted: soku z gumi jagód nie mam , a flaszka może być zamiast tego soku ? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, jak to Saiga, też ? :D nie wiem co , ale coś na pewno :P

Snejana, nie ważne jak to wygląda , mają być efekty ... siostra się przy tym obrazku ustawi :twisted: soku z gumi jagód nie mam , a flaszka może być zamiast tego soku ? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ale mogę się bronić wałkiem? :P rany zaraz oko stracę :hide:

a flaszka może być zamiast tego soku

o to to, dokładnie o to mi chodziło :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ale mogę się bronić wałkiem? :P rany zaraz oko stracę :hide:

a flaszka może być zamiast tego soku

o to to, dokładnie o to mi chodziło :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, to dobrze akurat, nigdy żadnego wieszaka nie mieliśmy a teraz na tych powbijanych strzałach można płaszcze wieszać :mrgreen: widzi brat jakie ja praktyczne rozwiązania potrafię dostrzec, potrzebuję swoich oczu :zonk::mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.