Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Aranjani, dzień dobry psze pani :mhm:

carmen1988, spoko u mnie ostatnie 4 lata są bezproduktywne,albo większość życia.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, dzień dobry psze pani :mhm:

carmen1988, spoko u mnie ostatnie 4 lata są bezproduktywne,albo większość życia.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, ironia,wczoraj myślałem o absurdzie jakim jest życie i śmierci (która i tak będzie tragedią,jeśli nie dla umierającego to bliskich) a dziś muszę do szkoły napisać prace na tego typu temat.

(wiem,brzmie jak wariat :D)

Poza tym znośnie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, ironia,wczoraj myślałem o absurdzie jakim jest życie i śmierci (która i tak będzie tragedią,jeśli nie dla umierającego to bliskich) a dziś muszę do szkoły napisać prace na tego typu temat.

(wiem,brzmie jak wariat :D)

Poza tym znośnie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, fozzie, dziękuje :D

-- 08 mar 2013, 11:54 --

Lilith, dopiero doczytałam ;)

ja dzisiaj leżę i pachnę ;):mrgreen: no i maluje pazurki :yeah:

a co u Ciebie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, fozzie, dziękuje :D

-- 08 mar 2013, 11:54 --

Lilith, dopiero doczytałam ;)

ja dzisiaj leżę i pachnę ;):mrgreen: no i maluje pazurki :yeah:

a co u Ciebie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, nie może być ani dobrze ani źle..miewasz tk,że w złych chwilach wydaje sie że już tak zawsze będzie,potem mija,jest lepiej i analogicznie..

Absurd :P

-- 08 mar 2013, 11:02 --

Aranjani, leeń :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, nie może być ani dobrze ani źle..miewasz tk,że w złych chwilach wydaje sie że już tak zawsze będzie,potem mija,jest lepiej i analogicznie..

Absurd :P

-- 08 mar 2013, 11:02 --

Aranjani, leeń :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, pogoda rzeczywiscie koszmarna

Saiga, od razu leń :P

-- 08 mar 2013, 12:06 --

Saiga, przeciez mowie, że maluje paznokcie...a i juz dwa prania zrobilam :mrgreen: i kawe :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, pogoda rzeczywiscie koszmarna

Saiga, od razu leń :P

-- 08 mar 2013, 12:06 --

Saiga, przeciez mowie, że maluje paznokcie...a i juz dwa prania zrobilam :mrgreen: i kawe :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, ech te wasze paznokciowe bzdury,dzieň w dzień przy tym robie i nie ogarniam fenomenu.. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, ech te wasze paznokciowe bzdury,dzieň w dzień przy tym robie i nie ogarniam fenomenu.. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.