Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Calineczka1990, nie wtedy gdy trzeba :roll:

Mnie słońce dołuje,niby się powinno budzić do życia,a ja bym się w sarkofagu jakimś zabunkrował :?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, nie wtedy gdy trzeba :roll:

Mnie słońce dołuje,niby się powinno budzić do życia,a ja bym się w sarkofagu jakimś zabunkrował :?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sophia S., wczoraj mnie jeszcze cieszyło :roll:

zmienny, cześć ;)

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sophia S., wczoraj mnie jeszcze cieszyło :roll:

zmienny, cześć ;)

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W ogóle dla mnie to całe wiosenne "budzenie się do życia" jest dość przytłaczające. Wszyscy jacyś tacy szczęśliwi i uśmiechnięci, a ja jestem wciąż na etapie ogarniania się.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W ogóle dla mnie to całe wiosenne "budzenie się do życia" jest dość przytłaczające. Wszyscy jacyś tacy szczęśliwi i uśmiechnięci, a ja jestem wciąż na etapie ogarniania się.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, dobrze, że swoje dzisiejsze ledwo się trzymanie mogę zwalić na alergię, czerwone oczy, osłabienie, yay... :roll:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, dobrze, że swoje dzisiejsze ledwo się trzymanie mogę zwalić na alergię, czerwone oczy, osłabienie, yay... :roll:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

myślicie, że mój brat będzie miał mi za złe, jeśli pożyczę od niego rower? i tak go nie ma w domu (brata) :pirate:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

myślicie, że mój brat będzie miał mi za złe, jeśli pożyczę od niego rower? i tak go nie ma w domu (brata) :pirate:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, i upał..ffuu

Sophia S., taa,wtedy zwykle wszyscy chodzą jak trupy.

Rzygam wiosną nim się zaczęła :roll:

Calineczka1990, zawsze to "wymówka"

Mnie ludzie odbierają jako marude więc cobym nie mówił to i tak tylko marudze albo robie sobie jaja,chyba pętle na szyje bym musiał założyć by być poważnie potraktowanym :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, i upał..ffuu

Sophia S., taa,wtedy zwykle wszyscy chodzą jak trupy.

Rzygam wiosną nim się zaczęła :roll:

Calineczka1990, zawsze to "wymówka"

Mnie ludzie odbierają jako marude więc cobym nie mówił to i tak tylko marudze albo robie sobie jaja,chyba pętle na szyje bym musiał założyć by być poważnie potraktowanym :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.