Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

beladin, :D

taaa.... na takie zimno to ja się na pewno nie rozbiore :mrgreen:

Saiga, łodgoń go... kamieniem rzuć albo ziemniakiem :D Albo ja Ci podesle mojego myśliwca (czyt psa) ona na pewno się z sępem rozprawi... uwielbia ptaszki :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

beladin, :D

taaa.... na takie zimno to ja się na pewno nie rozbiore :mrgreen:

Saiga, łodgoń go... kamieniem rzuć albo ziemniakiem :D Albo ja Ci podesle mojego myśliwca (czyt psa) ona na pewno się z sępem rozprawi... uwielbia ptaszki :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

beladin, co nie?

Niby wszystko nastraja pozytywnie,a tu coś jak dół,że powinno być ok,a nie jest,tak jakby trzeba zmuszać się do życia.

Boże znów zaczynam pieprzyć farmazony :?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

beladin, co nie?

Niby wszystko nastraja pozytywnie,a tu coś jak dół,że powinno być ok,a nie jest,tak jakby trzeba zmuszać się do życia.

Boże znów zaczynam pieprzyć farmazony :?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, jakie stejki ma odstąpić ? jak stejków nie ma :P pale , bo jak widzę , że siostra pali to nie mogę się powstrzymać :P czekoladki to zjadłem żeby siostra znów nie płakała jak będzie liczyć kalorie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, jakie stejki ma odstąpić ? jak stejków nie ma :P pale , bo jak widzę , że siostra pali to nie mogę się powstrzymać :P czekoladki to zjadłem żeby siostra znów nie płakała jak będzie liczyć kalorie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, to czym brat tego biednego lwa karmi? :P a ja zaczęłam palić, bo widzę, że brat pali :P wcześniej kawę piłam, ale akurat mi się dziś skończyła, musze do sklepu iść :D no jaki brat dobry, tylko że teraz będę płakać, ze czekoladek nie mam :why::P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, to czym brat tego biednego lwa karmi? :P a ja zaczęłam palić, bo widzę, że brat pali :P wcześniej kawę piłam, ale akurat mi się dziś skończyła, musze do sklepu iść :D no jaki brat dobry, tylko że teraz będę płakać, ze czekoladek nie mam :why::P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, granat odłamkowy.

Ok wylazłem z roboty,czarne myśli prawie jak ręką odjął.

-- 04 mar 2013, 16:09 --

beladin, tu ludzie są zawsze :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, granat odłamkowy.

-- 04 mar 2013, 16:09 --

beladin, tu ludzie są zawsze :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tu jest pies pogrzebany :P

u mnie już zaszło słońce, nie widać kurzu na półkach 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tu jest pies pogrzebany :P

u mnie już zaszło słońce, nie widać kurzu na półkach 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.