Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Snejana, ;)

ja mam nalesniki z cebulką, papryką, porem i mozzarellą :mrgreen:

Saraid, no mówie ze z mojego pluszaka nie zrezygnuje przeciez :yeah:

jeszcze musze fotel kupic... bo zobaczcie jak moja największa pociecha musi sie wyginac żeby móc się przespać :hide:

http://img849.imageshack.us/img849/9075/1007233s.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, ;)

ja mam nalesniki z cebulką, papryką, porem i mozzarellą :mrgreen:

Saraid, no mówie ze z mojego pluszaka nie zrezygnuje przeciez :yeah:

jeszcze musze fotel kupic... bo zobaczcie jak moja największa pociecha musi sie wyginac żeby móc się przespać :hide:

http://img849.imageshack.us/img849/9075/1007233s.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pracował ktoś z Was lub ktoś z Waszej rodziny/przyjaciół/znajomych w kwiaciarni? :roll:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pracował ktoś z Was lub ktoś z Waszej rodziny/przyjaciół/znajomych w kwiaciarni? :roll:

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, bo od jakiegoś czasu marzy mi się własna kwiaciarnia, ale najpierw bym się chciała tego i owego nauczyć, kursy florystyczne są stosunkowo drogie, choć zdolności manualna mam i to nie problem złożyć zgrabny bukiecik. Na roślinach też się znam i je uwielbiam, tylko te doświadczenie zawodowe zerowe :roll:

-- 01 mar 2013, 16:29 --

albo mogłabym być ogrodniczką i pracować w szklarni przy kwiatach :roll:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, bo od jakiegoś czasu marzy mi się własna kwiaciarnia, ale najpierw bym się chciała tego i owego nauczyć, kursy florystyczne są stosunkowo drogie, choć zdolności manualna mam i to nie problem złożyć zgrabny bukiecik. Na roślinach też się znam i je uwielbiam, tylko te doświadczenie zawodowe zerowe :roll:

-- 01 mar 2013, 16:29 --

albo mogłabym być ogrodniczką i pracować w szklarni przy kwiatach :roll:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, podzielam Twoja pasje... też bym chciała... jak dla mnie rewelacyjny pomysł :D tylko jak zawsze... trzeba zbadać rynek, żeby za duzo nie wtopic ;)

Saiga, a co Ty tak sie dzisiaj przepracowujesz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, podzielam Twoja pasje... też bym chciała... jak dla mnie rewelacyjny pomysł :D tylko jak zawsze... trzeba zbadać rynek, żeby za duzo nie wtopic ;)

Saiga, a co Ty tak sie dzisiaj przepracowujesz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, tylko problem w tym, że nie wiem gdzie będę za 2 lata :roll:

bo przeprowadzkę planujemy :mrgreen:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, tylko problem w tym, że nie wiem gdzie będę za 2 lata :roll:

bo przeprowadzkę planujemy :mrgreen:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, całkiem blisko, bo do Katowic, jednak mam nadzieję, że tam rynek pracy będzie lepszy, w końcu miasto całkiem spore :mrgreen:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, całkiem blisko, bo do Katowic, jednak mam nadzieję, że tam rynek pracy będzie lepszy, w końcu miasto całkiem spore :mrgreen:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chcąc nie chcąc muszę się pożegnać z forum, jakiś użytkownik przekazuję treści moich postów mojej rodzinie i bliskim (tak pozdrawiam Cię drogi anonimie z tego miejsca)... ludzie to świnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.