Skocz do zawartości
Nerwica.com

Prośba..

DominikaV

Rekomendowane odpowiedzi

WITAJCIE WSZYSCY! :)

Piszę pracę magisterską o osobach z nerwicą wegetatywną dawniej zwaną histeryczną. Mam problem z dotarciem do osób z tym zaburzeniem, w szpitalach są głównie pacjenci z zaburzeniami lękowymi dlatego jeśli zechcielibyście mi pomóc i wypełnić kwestionariusz byłabym naprawdę bardzo wdzięczna. Prośbę swą kieruję do osób, które cierpią z powodu różnych dolegliwości fizycznych ( notoryczne bóle głowy, brzucha, kołatanie serca, problemy z oddychaniem, dolegliwości skórne). Ważne jest jednak aby to były osoby, które nie uważają się za bardzo lękowe. W skrócie chodzi mi o osoby, które uważają się za zdrowe psychicznie, które na pierwszy rzut oka nie mają problemów a jednak cierpią fizycznie a lekarze mówią, że nic im nie dolega. Nie wiem czy dobrze ubrałam w słowa to co miałam na myśli, ale wszystkie osoby, które zechcą mi pomóc proszę o kontakt na maila dominika.kratiuk@gmail.com. Studiuję psychologię więc oczywiście również służę swoją skromną osobą jeśli potrzebowalibyście jakiejś rady, albo po prostu pogadania z kimś.

Pozdrawiam gorąco i czekam na osoby o dobrym sercu, które zechcą przyczynić się do mojego pierwszego tytułu magistra:)

Dominika

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi