Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalony indycznik

Doktor Indor

Rekomendowane odpowiedzi

Wątek na offtopy powstające w innych wątkach.

12 minut temu, MicMic napisał(a):

Hmmm, aż tak mnie to nie przeraża. Ale jak się wiążesz z kobietą, która okazuje się bi, to w sumie nie wiadomo co z tym zrobić. Nie da się rywalizować z innymi kobietami. 

Dlatego ja w takiej sytuacji nie rywalizowałem i nie uważałem ich za konkurencję. Konkurencją byli inni faceci, a laska z laską to coś innego, one miały jakieś swoje dziwne potrzeby, które nie kolidowały z moimi potrzebami wobec niej.

10 minut temu, Dalila_ napisał(a):

A jak się zwiazesz z kobietą która zadeklaruje się jako mężczyzna? :D

Ty się na mnie uwzięłaś :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Doktor Indor napisał(a):

Wątek na offtopy powstające w innych wątkach.

Dlatego ja w takiej sytuacji nie rywalizowałem i nie uważałem ich za konkurencję. Konkurencją byli inni faceci, a laska z laską to coś innego, one miały jakieś swoje dziwne potrzeby, które nie kolidowały z moimi potrzebami wobec niej.

Ty się na mnie uwzięłaś :D 

Dlaczego? Mica spytałam xd

W OGÓLE CO nie kolidowaly jej potrzeby, przecież i z Tobą i z nią spełniała się w łóżku, to nie czułes konkurencji?

:o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Doktor Indor napisał(a):

Hmmm no może to zależy od stażu związku. Na pewno miałbym znaki zapytania jakbym miał się związać z laską, która jest bi. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, MicMic napisał(a):

Hmmm no może to zależy od stażu związku. Na pewno miałbym znaki zapytania jakbym miał się związać z laską, która jest bi. 

U mnie to samo z siebie wyszło. Ale miała jakąś taką swoją „szczególną przyjaciółkę”, z którą się bzykała. Inna sprawa, że ja już wtedy wiedziałem, że ten związek ma swój termin ważności i prędzej czy później się skończy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

W OGÓLE CO nie kolidowaly jej potrzeby, przecież i z Tobą i z nią spełniała się w łóżku, to nie czułes konkurencji?

No właśnie nie czułem bo to jest coś zupełnie innego, i dla niej to też było coś zupełnie innego. Inna energia. Kobieta nie da tej męskiej energii i nie oczekuje się tego od niej, i odwrotnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Doktor Indor napisał(a):

U mnie to samo z siebie wyszło. Ale miała jakąś taką swoją „szczególną przyjaciółkę”, z którą się bzykała. Inna sprawa, że ja już wtedy wiedziałem, że ten związek ma swój termin ważności i prędzej czy później się skończy.

Miałeś tak że tak powiem barwne kobiety czy po prostu było ich tak dużo że się znalazły z każdego rodzaju? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No, ja bym się wkurzala i porównywala 

No i właśnie o to chodzi że nie mogę się porównywać z kimś, kto jest ode mnie całkowicie różny, ma inną energię i spełnia inne potrzeby. No bo w jakich kategoriach mam się porównywać? Które z nas jest bardziej męskie? :D No to wiadomo że ja. A które z nas jest bardziej kobiece? No to też wiadomo że ona, i ja nie mam z tym problemu, bo nie mam ambicji być kobiecy (nawet jak zakładam różową koszulę).

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

Miałeś tak że tak powiem barwne kobiety czy po prostu było ich tak dużo że się znalazły z każdego rodzaju? :D

Ja jestem niewinny jak nieosrana łączka :D Ale spotykanie się z osobami zaburzonymi samo z siebie wiąże się z doświadczaniem całej palety barw :D

Edytowane przez Doktor Indor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Doktor Indor napisał(a):

No właśnie nie czułem bo to jest coś zupełnie innego, i dla niej to też było coś zupełnie innego. Inna energia. Kobieta nie da tej męskiej energii i nie oczekuje się tego od niej, i odwrotnie.

Niby tak, no racja, ale nie wiem czy bym łatwo to zjadła

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niby tak, no racja, ale nie wiem czy bym łatwo to zjadła

Ja bym na pewno nie zaakceptował innego faceta. Wtedy to już won. Ale laska… a niech sobie będzie, i niech się spotykają, nie zmydli się przecież.

2 minuty temu, Catriona napisał(a):

Łooo Panie, to to będzie temat giga off-top😆

Tego się boję (i na to liczę) :D 

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

Jakby się opierała relacja na seksie to tak, ale jak na emocjonalnym zbliżeniu, no to sorry mężczyźni z kobietami szans nie macie xD

Czy ja wiem… zależy od kobiety, chyba.

Edytowane przez Doktor Indor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Jakby się opierała relacja na seksie to tak, ale jak na emocjonalnym zbliżeniu, no to sorry mężczyźni z kobietami szans nie macie xD

He? Niby czemu? Sorry, ale ja dostawałem wiele razy info od dziewczyn,  że je rozumiem lepiej niż najlepsze koleżanki pod wieloma względami. Wiadomo że nie pogadam o kosmetykach, o tym jak to jest mieć cipe i o uwielbieniu dla kutasów, ale wszystko inne myślę, że to zależy od człowieka. Jest masa pustych, głupich lasek o poziomie samoświadomości kamienia. 

Edytowane przez MicMic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Doktor Indor napisał(a):

Ja bym na pewno nie zaakceptował innego faceta. Wtedy to już won. Ale laska… a niech sobie będzie, i niech się spotykają, nie zmydli się przecież.

Tego się boję (i na to liczę) :D 

Czy ja wiem… zależy od kobiety, chyba.

Są korzyści. Możesz sobie czasem pooglądać. Albo pouczestniczyc

No ale wiecie kobieta lepiej zrozumie kobietę np w sytuacji waszych chujowych akcji

2 minuty temu, MicMic napisał(a):

He? Niby czemu? Sorry, ale ja dostawałem wiele razy info od dziewczyn,  że je rozumiem lepiej niż najlepsze koleżanki pod wieloma względami. Wiadomo że nie pogadam o kosmetykach, o tym jak to jest mieć cipe i o uwielbieniu dla kutasów, ale wszystko inne myślę, że to zależy od człowieka. Jest masa pustych, głupich lasek o poziomie samoświadomości kamienia. 

Jest. Ale w sytuacji złych zagrań facetów my rozumiemy ten ból bez słów 

:D no chyba że gej, może też rozumie, trudno orzec

@Verinia @little angel zawitajcie do indycznika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Są korzyści. Możesz sobie czasem pooglądać. Albo pouczestniczyc

Nie lubię tłumów 🙂

No ale wiecie kobieta lepiej zrozumie kobietę np w sytuacji waszych chujowych akcji

W moim przypadku to kobiety zrozumiały mnie lepiej, choć teoretycznie to faceci powinni. Więc nie ma reguły.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, Dalila_ napisał(a):

No jeśli to zagranie wobec kobiety to musi być z jej udziałem. Zabrzmiało z lekka szowinistycznie

Nie o taki udział chodziło. 

Mam na myśli, że mężczyźni nie mają jakiejś specjalnej palety zagrań, których kobiety by również nie posiadały. 

Chyba, że nie wiem, masz na myśli gwałt albo pobicie. Albo ogólne coś wynikającego z przewagi fizycznej. 

Babki potrafią być tak samo chujowe, nie wiem dlaczego kobieta miałaby z automatu zrozumieć inna kobietę lepiej niż facet w tej materii. 

J

Edytowane przez MicMic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi